Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 25. 08:21, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Születésnap után fadoronggal ütötték – irány a bíróság

Születésnap után fadoronggal ütötték – irány a bíróság

Vádemeléssel folytatódik annak a négy esztergomi gyanúsítottnak az ügye, akik még tavaly decemberben egy születésnapi mulatság után bántalmaztak fadoronggal egy férfit.

Születésnapot ünnepelt egy esztergomi lakásban egy négytagú társaság még december 22-én. A mulatság végével a négy esztergomi férfi hazafelé indult. A lépcsőházban találkoztak össze a későbbi sértettel, akivel szóváltásba keveredtek. A vita tettlegességig fajult. A társaság egyik tagja, a 28 éves Sz. Zoltán kirohant a lépcsőházból, majd az épület előtt parkoló személygépkocsiból kivett fadoronggal tért vissza, és azzal bántalmazta a sértettet. Ezután a még a lépcsőház bejárati ajtójának üvegét is betörte, majd társaival együtt elmenekült a helyszínről.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően beazonosították, és április 10-én elfogták az elkövetőket.

A 28 éves Sz. Zoltán, a 31 éves Sz. László, a 20 éves Sz. Sándor, valamint a 29 éves P. László ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A büntetőeljárást a hatóság a napokban befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT