Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 22. 10:10, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Szuperprodukció, kártérítés, szolárparabola-adomány

Szuperprodukció, kártérítés, szolárparabola-adomány

Ír sztepp szuperprodukció a Várszínházban, az árvízi károk megtérítését kérte Esztergom, költözik a leendő esztergomi Kossuth-szoborcsoport, új munkahelyek, esztergomi kitüntetett vízilabdaedző Dorogon. Hírösszefoglaló

Sztepp szuperprodukció a Várszínházban – VIDEÓVAL
Ír Sztepp Tánc Show-n szórakozhat a közönség július 27-én az esztergomi Várszínházban, ahol a Catherine Gallagher nevével fémjelzett Queen of the Dance című szuperprodukció lesz látható.

Árvíz utáni károk megtérítését kérte Esztergom - rendkívüli testületi - VIDEÓ
Vis major támogatásról döntöttek múlt heti rendkívüli testületi ülésen az esztergomi képviselők, akik közül a Fidesz-KDNP képviselőcsoport tárgyalta volna még a parkolás, a Magvető-szobor és költségvetés ügyét is.

A Kossuth-szoborcsoport Esztergomban költözik

Így költözik a leendő esztergomi Kossuth-szoborcsoport – FOTÓK
Elszállítják a Kossuth-szoborcsoportot a budapesti Kossuth térről, a munkák már el is kezdődtek szerdán, a tervek szerint pedig az emlékmű Esztergomba kerül.

Új munkahelyek: esztergomi és dorogi cégek is kapnak támogatást
Folytatódik a munkahelymegőrző támogatási program, ezt a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár múlt kedden Dorogon mondta, ahol a Marcali Plast családi vállalkozással ünnepélyesen aláírta a támogatási szerződést.

Szolárparabola-adomány Esztergom-Kertvárosba
Használati melegvizet előállító szolárparabolát adományozott kedden a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény esztergomi intézetének az MVM Magyar Villamos Művek Zrt..

Veszélyes anyagot szállító teherkocsi és busz ütközött a kesztölci elágban
Veszélyes anyagot szállító tehergépjármű és autóbusz ütközött össze múlt szerda este a 10-es főúton a kesztölci elágazásnál, az elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg.

Különleges borvacsora a Vaskapuban
Különleges borvacsorát rendez a Vaskapu menedékház július 24-én, a rendezvényen bemutatkoznak a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet borai.

Hamarosan kiderülnek a felvételi ponthatárok - számok és érdekességek
Július 24-én derülnek ki a felsőoktatási felvételi ponthatárok. Az idén is az ELTE a legnépszerűbb intézmény, most is több nő adott be felvételi kérelmet, mint férfi, és a legidősebb jelentkező 1938-ban született.

Az esztergomi Hauszler Károly lett a dorogi Új-Hullám SE vízilabda edzője

Esztergomi kitüntetett vízilabdaedző Dorogon
Az ifjúsági Európa-bajnok, Világkupa-győztes és olimpiai bronzérmes esztergomi Hauszler Károly lett az Új-Hullám SE vízilabda edzője. A dorogi szakosztálynál a korosztályos csapatokkal foglalkozik.

Fotóért nyeremény?
Aki szeretne részt venni a játékunkon, nem kell mást tennie, mint kiválasztani egy nyári fotót gyűjteményéből és beküldenie számunkra! A Fesztiválsziget Esztergom felajánlását lehet megnyerni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.