Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 16. 10:08, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tablet mellé felvágottat akartak lopni Esztergomban

Tablet mellé felvágottat akartak lopni Esztergomban

Szokatlan párosításban két tabletet és felvágottat próbált meg ellopni egy fiatal nő és egy fiatal férfi az egyik esztergomi bevásárlóközpontból még vasárnap. Az akciójuk nem sikerült, bevitték őket a rendőrök.

Egy férfi és egy nő ment be vasárnap este az egyik esztergomi bevásárlóközpontba. A pár kis ideig nézelődött az üzletben, majd két tabletet, felvágottat és egyéb termékeket tettek a kosarukba. Ezután különváltak és mindketten fizetés nélkül próbáltak meg távozni a boltból. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai kamerán követték végig az eseményeket, és a kijáratnál feltartóztatták a két személyt. Az őrök értesítették a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre értek, és elfogták F. Ferencet (21) és S. Csillát (20). Előállították őket az esztergomi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. F. Ferenc és S. Csilla ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.