Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2013. Május 17. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

Tábori élmények az Új-Hullámmal

Tábori élmények az Új-Hullámmal

Négy különböző táborral - Úszótáborral, Úszó- és Lovastáborral, vagy az újdonságokkal, a KreÁlom táborral, és a Felfedező táborral – is várja nyáron a gyerekeket az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola.

Négy különböző programmal is várja nyáron a gyerekeket az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola. Ki-ki eldöntheti, hogy a klasszikus Úszótábort, a tavaly nagy sikert aratott Úszó- és Lovastábort, vagy a két idei újdonságot, a KreÁlom tábort, vagy a Felfedező tábort választja-e.

A táborok központja a Dorog Városi Uszoda, a programkínálatban pedig mindig helyet kap az úszás is. Mindegyik táborban kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak a gyerekek.

Nyári tábor az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolával

A hagyományos Úszótáborba 4 éves kortól lehet jelentkezni. A részvételhez nem szükséges az előzetes úszástudás. A napi két úszófoglalkozás mellett szárazföldi sportfoglalkozásokra is sor kerül, valamint ki lehet próbálni a strandröplabdát, illetve a teniszt is. A heti turnusokban megtartott napközis úszótábor június 17-től augusztus 16-ig tart. Lehetőség van több hétre is jelentkezni.

Nyári tábor az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolával

Az Úszó- és Lovastáborban 5 éves kortól lehet részt venni. Az úszófoglalkozások mellett 4 alkalommal elméleti és gyakorlati lovas oktatásban is részesülnek a gyerekek, amelyet a Piliscsévi Játékpark szakemberei tartanak meg. A gyermekek autóbuszos szállításáról az Úszóiskola gondoskodik. A tábort három, heti turnusban tartják meg. Időpontok: július 1-5,. 15-19., 29-augusztus 2.

Nyári tábor az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolával

A KreÁlom tábor az egyik idei újdonság, melynek időpontja augusztus 5-9. A táborban napi egy úszófoglalkozás mellett szárazföldi sportfoglalkozásokra, valamint kézműves foglalkozásokra kerül sor, amelyek során a gyermekek kreativitása fejlődik. A táborba 4 éves kortól várják a jelentkezőket.

Nyári tábor az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolával

A Felfedező táborba 7 éves kortól lehet jelentkezni. A napi egy úszófoglalkozás mellett a kalandkeresők felfedezik a pilisi térség szépségeit, ahol játékos tanulás formájában ismerkednek meg a természettel. A tábor időpontja június 24-28.

A részletes programról, árakról a www.uj-hullam.hu honlapon tájékozódhatnak, ahol jelentkezni is lehet a kiválasztott táborra, valamint Molnár Judit (06-30-545-3909) vezető koordinátor is készséggel áll a rendelkezésükre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.