Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2011. Október 09. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Tagadja a sztár, hogy plasztikáztat

Tagadja a sztár, hogy plasztikáztat

Az ötvenhárom éves színésznő arról mesélt az egyik női magazinnak adott interjújában, hogy nem zárja ki, egyszer ő is plasztikáztat. Rosszmájúak szerint már meg is tette!

A generációja egyik legszebb színésznőjének tartják Michelle Pfeiffert, aki éveket letagadhat a korából, és éppen ezért sokszor kérdezik arról, hogyan marad ilyen fiatalos, mi a titka. "Jó gének, egészséges étkezés és rendszeres mozgás." - mondja ilyenkor. De tényleg csak ennyi lenne? Az amerikai Star magazin értesülései szerint sokkal inkább plasztikai sebészeknek köszönheti a feszes bőrét, de ezt a színésznő a legutóbbi Elle magazinos interjújában tagadta. "Nem zárom ki, hogy plasztikáztatok majd magamon ezt-azt. Nem bűn a plasztika vagy botox, de nem vagyok híve annak, ha túlzásba viszik. Szomorú lehet, ha valaki odáig jut, hogy ennyire elégedetlen magával."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.