Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Hírek

2019. Február 18. 13:22, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Talált bankkártyával vásárolgattak a neten – Elkapták az esztergomi párt

Talált bankkártyával vásárolgattak a neten – Elkapták az esztergomi párt

Az esztergomi férfi és nő ruha vásárláshoz használta fel a talált fizetőeszközt. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A sértett 2018. július 26-án este pénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából Esztergomban. Miután a pénzét eltette hazament. Másnap vásárlás közben vette észre, hogy nincs meg a bankkártyája. A sértett miközben azt letiltatta, akkor derült ki, hogy azzal még az elvesztés napján online áruházakban vásároltak. Ekkor tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 29 éves P. Kittit és a 36 éves B. Kristófot. A két esztergomi lakost, csalás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Elmondták, hogy a bankkártáyát egy üzlet előtt találták.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 18:01, csütörtök | Helyi

Távoli vidékek varázsa a Bistro42-ben

Kávé – kompromisszumok nélkül. Az esztergomi főtéren lévő Bistro42 tulajdonosai rengeteg időt töltöttek azzal, hogy megismerjék a jó kávé titkát, kezdve a termőhelytől egészen a kávébab gondos pörköléséig.

2021. Július 29. 06:30, csütörtök | Helyi

A gólyakalifa bemutatójával nyitja az évadot a Babits Mihály Színház Esztergomban

Névadója halálának 80. évfordulójára emlékezik a Babits Mihály Színház, A gólyakalifa 2021. szeptember 5-i bemutatójával, melyet a Bubik Színpadon láthat majd a közönség.

2021. Július 29. 05:54, csütörtök | Helyi

Hangot adunk a tehetségnek - Hamarosan startol az első MCC Feszt

Már csak néhány nap és augusztus 5-én, Esztergomban elstartol az egyedülálló MCC Feszt.

2021. Július 28. 06:22, szerda | Helyi

Babits-ház 60

Idén 60 éve működik emlékmúzeumként az esztergomi Babits-ház, erre emlékeznek az augusztus 6-án 17:00 órakor megrendezendő ünnepség keretén belül.