Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Február 18. 13:22, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Talált bankkártyával vásárolgattak a neten – Elkapták az esztergomi párt

Talált bankkártyával vásárolgattak a neten – Elkapták az esztergomi párt

Az esztergomi férfi és nő ruha vásárláshoz használta fel a talált fizetőeszközt. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A sértett 2018. július 26-án este pénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából Esztergomban. Miután a pénzét eltette hazament. Másnap vásárlás közben vette észre, hogy nincs meg a bankkártyája. A sértett miközben azt letiltatta, akkor derült ki, hogy azzal még az elvesztés napján online áruházakban vásároltak. Ekkor tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 29 éves P. Kittit és a 36 éves B. Kristófot. A két esztergomi lakost, csalás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Elmondták, hogy a bankkártáyát egy üzlet előtt találták.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:26, szombat | Helyi

A nemzeti összetartozás évada kezdődik a Várszínházban

Szombaton kezdődik az Esztergomi Várszínház 32. évada a Római karnevál című színpadi játékkal határon túli, valamint soproni és esztergomi teátrumok koprodukciójában - közölte a színház igazgatója az MTI-vel.

2020. Július 04. 05:03, szombat | Helyi

PREMIER: Bemutatjuk a Tűzkerék XT legújabb dalát - VIDEÓ

Tűzkerék XT – A Bika jegyében (2020)

2020. Július 04. 05:01, szombat | Helyi

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Július 04. 05:00, szombat | Helyi

Még mindig sok a munkahelyi baleset Magyarországon

Minden munkavégzésnek megvannak a maga veszélyei.