Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 28. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Talált telefon, illegális szemétlerakás, útlezárás – segítettek a kertvárosi polgárőrök

Talált telefon, illegális szemétlerakás, útlezárás – segítettek a kertvárosi polgárőrök

Nagy adag szemetet borított le egy illegális szemetelő, de a kertvárosi polgárőrök tetten érték vasárnap. Emellett egy nagyértékű talált telefon esetében is segítettek, ahogy egy baleseti útzárnál is.

Vasárnap 17 órakor kezdték a délutános szolgálatot az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület tagjai, akik 17:10-kor kaptak jelzést, hogy a 11-es úton motoros baleset történt. A helyszínre érve a rendőrség, illetve a mentőszolgálat már elkezdte az intézkedést. A rendőrökkel egyeztetve a 11-es, illetve 117-es utat zárták le teljesen a polgárőrök, de a zárás rövid ideig tartott, mert a rendőrök fél pályán elkezdték a járművek áteresztését.

18:15-kor helyiek intették le a polgárőröket Kertvárosban, mert egy nagyértékű telefont találtak. A mobilt a kapitányságra szállították, melyet jegyzőkönyveztek, illetve lezártak.

19:25 kor szintén helyiek jelezték, hogy a Suzuki út melletti erdőben illegális szemétlerakást láttak. A jármű adatait bediktálták. A polgárőrök rögtön a helyszínre siettek, ahol látták, hogy egy jármű faanyagot, műanyagot és több zsákot borított le. Az illegális szemetelő után mentek és mivel természetvédelmi terület, a sofőrt felszólították, hogy a járőrök megérkezéséig maradjon a helyszínen. A rendőrök a továbbiakban intézkedtek, a sofőr pedig elismerte a hulladék lerakását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT