Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 31. 07:00, szombat | Helyi

Tanulj úszni az Új-Hullámmal Dorogon és Piliscsabán!

Tanulj úszni az Új-Hullámmal Dorogon és Piliscsabán!

Ősztől ismét folytatódik az úszásoktatás Dorogon az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolában. A gyerekek élményeket és tudást szerezhetnek az oktatás során, és bekapcsolódhatnak az úszás vagy a vízilabda sportéletbe.

A sikeres nyári táborokat követően, ősztől ismét folytatódik az úszásoktatás Dorogon! Aki már ismeri az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolát, tudja, hogy a gyerekek milyen élményeket és tudást szereznek az oktatás során, és hogyan kapcsolódhatnak be az úszás vagy vízilabda sportéletbe.

Az úszásoktatásra 4-10 éves lányok és fiúk jelentkezését várják. A foglalkozások heti 1 vagy két 2 alkalommal zajlanak. A heti 2 alkalmas oktatás során a gyermekek szintvizsgákon vesznek részt, amelyeken a sikeres teljesítményt oklevéllel díjazzák. A gyermekek úszásoktatása szintekre bontva történik, melynek során mind a négy úszásnemet elsajátítják. Szakképzett oktatók és edzők foglalkoznak a gyermekekkel, akiknek a fejődéséről a szülők nyílt órákon győződhetnek meg. Egy jól sikerült tanévet követően a nyári vakáció során már együtt élvezheti a család a nyár örömeit.

További ösztönzést jelent a Mosolyalbum-program, amely az elmúlt években óriási sikert aratott a gyerekek körében. Minden óra után egy mosoly pecsétet kapnak az albumukba. Az albumban ajándékok fotói láthatók. Az ajándékokat a megfelelő számú mosoly pecsét elérése után kapják meg a gyerekek.

Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

A már mind a négy úszásnemben úszó gyerekek bekapcsolódhatnak a szervezett sportéletbe is. Az úszó- vagy vízilabda előkészítő után bekerülhetnek az iskolával együttműködő Új-Hullám SE úszó- vagy vízilabda versenycsapatába.
Az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola a tanulás mellett színes programokat is biztosít. A tavalyi tanévhez hasonlóan megrendezésre kerülnek az úszóversenyek, sportnapok és a családi úszóhétvégék is.

Az úszótanfolyamra előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni Molnár Juditnál (06 30 545 3909 - jelentkezes@uj-hullam.hu) és a www.uj-hullam.hu oldalon lehet.

A regisztrálást követően az alábbi időpontok állnak rendelkezésre a beiratkozáshoz:
- augusztus 22-23. (csütörtök, péntek) 16, 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás a gyerekek szintfelmérésével (úszófelszerelés szükséges a gyerekek számára)
- augusztus 27. (kedd) 16, 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás (szintfelmérést ezen a napon az uszodai sátorállítás miatt nem tartunk).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT