Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2015. Február 20. 07:27, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok

Az idei tanévben Dorogon és Esztergomban, valamint a környező településeken több mint 130 család döntött úgy, hogy a dorogi Új-Hullám SE-t választja gyermekeik úszástanítására.

Az egyesület jelenleg 170 térségben lakó gyermek iskolaidőn túli úszásoktatását látja el, és tavasztól további gyerekeknek kínál lehetőséget. A márciusban induló új kezdő-és haladó tanfolyamok jó lehetőséget adnak a gyerekek úszástudásának fejlesztésére még a nyári szünet előtt.

Az úszás nem csak alapsportág, hanem a családi nyaralások egyik legélvezetesebb része is. Ha a gyerekek megfelelő úszástudással rendelkeznek, a családok biztonságérzete is nagyobb.

A kellő időben megszerzett úszástudás sportolási lehetőségeket is ad. Az Új-Hullám SE úszószakosztálya 2014-ben korosztályos országos bajnokot, ezüstérmest adott a sportágnak és versenyzői közül többen a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai Programjának a tagjai. A vízilabda szakosztály három korosztályos csapattal szerepel a Budapest Bajnokságban és már több játékost adott országos bajnokságban szereplő csapatoknak is.

Az úszástudás ma már elengedhetetlen a gyerekek harmonikus mozgásfejlődésében, de itt nem csak erről van szó: aki tehetséges és szorgalmas, az úszósportban vagy a vízilabdában is sikeres lehet.

Az úszótanfolyamokkal kapcsolatos további információkkal Kuminka Enikő vezető koordinátor tud szolgálni. (Tel: 06-30-545-3909)

Rajt tavasszal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.