Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Február 20. 07:27, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok

Az idei tanévben Dorogon és Esztergomban, valamint a környező településeken több mint 130 család döntött úgy, hogy a dorogi Új-Hullám SE-t választja gyermekeik úszástanítására.

Az egyesület jelenleg 170 térségben lakó gyermek iskolaidőn túli úszásoktatását látja el, és tavasztól további gyerekeknek kínál lehetőséget. A márciusban induló új kezdő-és haladó tanfolyamok jó lehetőséget adnak a gyerekek úszástudásának fejlesztésére még a nyári szünet előtt.

Az úszás nem csak alapsportág, hanem a családi nyaralások egyik legélvezetesebb része is. Ha a gyerekek megfelelő úszástudással rendelkeznek, a családok biztonságérzete is nagyobb.

A kellő időben megszerzett úszástudás sportolási lehetőségeket is ad. Az Új-Hullám SE úszószakosztálya 2014-ben korosztályos országos bajnokot, ezüstérmest adott a sportágnak és versenyzői közül többen a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai Programjának a tagjai. A vízilabda szakosztály három korosztályos csapattal szerepel a Budapest Bajnokságban és már több játékost adott országos bajnokságban szereplő csapatoknak is.

Az úszástudás ma már elengedhetetlen a gyerekek harmonikus mozgásfejlődésében, de itt nem csak erről van szó: aki tehetséges és szorgalmas, az úszósportban vagy a vízilabdában is sikeres lehet.

Az úszótanfolyamokkal kapcsolatos további információkkal Kuminka Enikő vezető koordinátor tud szolgálni. (Tel: 06-30-545-3909)

Rajt tavasszal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT