Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Február 26. 18:34, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Távoktatásban tanulnál új szakmát? Válaszd az online marketing képzéseket!

Távoktatásban tanulnál új szakmát? Válaszd az online marketing képzéseket!

Az elmúlt egy évben teljesen feje tetejére állt az életünk. Egy jó dolog azonban biztos történt, méghozzá a digitális fejlődés!

Ma már a legtöbb tanfolyamot, így például a Webbyskill online marketing képzéseit is elvégezheted otthonról!

Talpon maradni a digitális térben

Azt már biztosan te is észrevetted, hogy mára már azok a cégek is nyitottabbak a home office és az egyéb digitális megoldások felé, amelyek eddig tűzzel-vassal küzdöttek ellene. Kiderült ugyanis, hogy a munka jól szervezhető távolról is, az online kapcsolattartás pedig esetenként még hatékonyabb is, mint a személyes megbeszélések. Arról nem is szólva, hogy otthon akár még koncentrálni is könnyebben tudnak a dolgozók!

A vírushelyzet miatt a távoktatással is meg kellett ismerkednie a családoknak, egyetemistáknak, illetve azoknak, akik második, harmadik vagy sokadik szakmájukat szeretnék megszerezni, esetleg nyelvet tanulnak. A Webbyskillnél is online folynak a tanfolyamok, ráadásul az online marketing képzések elvégzése után a szakmában elhelyezkedve szinte adja magát a home office. Bárhonnan el tudod végezni a feladataid, ha van egy jó géped és internetelérésed.

Miért online marketing?

Az online marketing ma már nélkülözhetetlen minden olyan cég számára, amelyik szeretne érvényesülni az interneten is. Hiszen egyre inkább az online térben tájékozódunk mindenről, legyen szó a közösségi médiáról vagy éppen a Google-ről. Szinte bármilyen oldalt böngészünk, hirdetések jönnek velünk szembe. Mindezekkel a Webbyskill képzésein te is megismerkedhetsz, attól függően, hogy melyik képzést választod!

Új szakmáddal elhelyezkedni sem lesz nehéz, hiszen csak a profession.hu-n például 2021. február legvégén 202 nyitott online marketing pozíció volt! A piac tehát várja a képzett szakemberek jelentkezését!

Facebook hirdetések, Google Ads, PPC, Google Analytics, Google Tagmanager, Inbound marketing? Ne ijedj meg, ha egyelőre ezek a kifejezések nem mondanak neked semmit, hiszen a Webbyskillnél alapos, mindenre kiterjedő tudásanyagot kapsz, aminek segítségével később akár magadat is tovább tudod képezni!

Az online marketing képzések során megismerkedhetsz a szakma alapjaival, a legfontosabb szempontokkal és szakkifejezésekkel, a különféle marketing területek kapcsolatába is bepillantást nyerhetsz, de a lényeg, hogy a végén egy adott területen te magad is szakértővé válhatsz!

Mik az online marketing képzés előnyei?

- Magad oszthatod be az időd, mikor tudsz tanulni, például munka vagy egyetem, esetleg a gyerekek mellett.

- Nem kell utazgatnod, nem teszed ki magad a tömegközlekedés idegesítő apróságainak, nincs rohanás, állandó szervezkedés!

- Naprakész, gyakorlati tudással gazdagodsz, miközben az online világ egy teljesen új oldalát ismerheted meg!

- Kiváló szakemberektől tanulhatsz, akik maguk is folyamatosan képzik magukat, hogy a lehető legfrissebb, legjobb tudással tudjanak téged is segíteni!

- A Webbyskill abban is segít, hogy a megszerzett tudásod azonnal hasznosítani tudd, ugyanis a végzős hallgatók már olyan vállalatokkal kerülnek kapcsolatba, akik közülük választják ki új munkatársukat!

Mik az online marketing képzés hátrányai?

Ez a legjobb az egészben, hogy nem igazán vannak. Tanulni kell, de az egész élet egy soha véget nem érő fejlődés. Ha rá tudod szánni az idődet, akkor néhány hónap alatt elkezdhetsz egy új szakmát.

Mit kell tudni az online marketingről mint szakma:

- Folyamatos igény a munkaerőre,
- Az online gazdaságban tevékenykedő cégek számának dinamikus bővülése,
- Az online marketinges egy rendkívül fontos szereplő a cégeknél,
- Magalapozhatosd a saját online vállalkozásodat szakértelemmel,
- ...és szakmai kapcsolatokkal.

Az online marketing képzéssel valójában a jövődet alapozhatod meg.

Mit tegyél?

Tégy egy próbát és ismerkedj meg az online marketing képzésekkel, fejleszd magad, hogy több lábon állj. Ha saját weboldaladat szeretnéd népszerűsíteni, vagy ügynökségnél, nagyobb cégnél szeretnél marketingesként szeretnél elhelyezkedni, mert meguntad a régi munkád, kiégtél, esetleg az egyetemet hagyod félbe, mert rájöttél, hogy mégsem neked való a választott szak, végezd el a Webbyskill online marketing képzéseit! Majd vesd bele egyből magad az izgalmas és mindig új kihívásokkal járó munkába!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 12. 18:03, hétfő | Helyi

Újra lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

A FŐHESZ a hétvégén aktívvá tette a Pilsmaróti-öbölben lévő sátorhelyek foglalási rendszerét. A satorhelyfoglalas.fohesz.hu oldalon regisztrációt követően bárki foglalhat a szabad helyek közül.

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.