Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása irányuló fejlesztés valósul meg a szolgáltatás színvonalának emelése és kapacitásainak bővítése, valamint annak ökológiai lábnyomának csökkentése által. A projekt Széchenyi Terv Plusz program, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című program keretében valósul meg.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, melynek kezdő dátuma 2021.07.16., tervezett befejezése pedig 2023.07.15. A beruházás megvalósítási helyszíne 2509 Esztergom-Kertváros, 0531/11. hrsz. alatt található.

Az elnyert 120,32 millió forint európai uniós támogatás segítségével a Társaság öt darab magas technológiai színvonalat képviselő eszközzel fejleszti és bővíti meglévő vállalkozását a nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása területén. Az elnyert támogatás továbbá megfelelő alapot biztosít a megújuló energiaforrások telepítéséhez, az ingatlan felújításhoz és a megrendelői kör bővítéséhez.

A fejlesztés eredményeként a Társaság képes ellátni Esztergom területén a folyamatosan növekvő hulladék kezelés munkafolyamatait.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 27 darab munkahelyet tud megőrizni, illetve munkavállalóinak képzés és tanácsadás igénybevételével biztosítani a szakmai fejlődés lehetőségét. A marketing tanácsadás megfelelő alapot biztosít ahhoz, hogy a megfelelő marketinggel eljussanak több megrendelőhöz, ügyfélhez, így szélesebb körben tudják nyújtani termékeiket, szolgáltatásaikat. Továbbá a soft skill képzés megfelelő alapot biztosít a munkavállalók hatékony együttműködéséhez szükséges módszerek és technikák elsajátításához.

A projektről bővebb információt a http://www.c-sped84.hu/ oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Czibula Balázs, ügyvezető
Mobil: +36-30-222-3506
E-mail: csped84@invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.