Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Április 23. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi

Jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a dorogi rendőrség a 36 éves L. Csaba ellen hétfőn. Szállásadója tehergépkocsiját vitte el a tulajdonos engedélye nélkül.

A férfi tette azt követően derült ki, hogy figyelmetlenségének köszönhetően a tehergépkocsival beletolatott a leányvári templom kerítésébe, majd magára hagyta a járművet. A baleset során többen is látták L. Csabát, aki megpróbálta kiszabadítani a kerítés rácsai közé beszorult tehergépkocsit, amikor azonban ez nem sikerült neki kiszállt és távozott. A szemtanúk egyike felismerte a járművet, ismerte annak tulajdonosát, aki a rendőröktől szerzett tudomást arról, hogy a férfi, akinek szállást adott, engedélye nélkül vitte el a teherautót.

L. Csabát az egyenruhások egy kocsmában találták meg. Előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekményt. Elmondta, hogy borért indult el a teherautóval, majd betért egy helyi italozóba, ahol a korábban megivott alkoholra újabb és újabb adagot fogyasztott. Épp haza indult volna, mikor balesetet okozott.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 12:50, szerda | Helyi

Defektet kapott a busz, kitört a szélvédője, de továbbment teli utasokkal

Szerdán reggel a komáromi busz 7 óra körül, utasokkal tele defektet kapott Tokodaltárón.

2019. Június 26. 11:33, szerda | Helyi

Padon alvót fosztott ki Esztergomban

Az esztergomi rendőrök egy 34 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2019. Június 26. 08:16, szerda | Helyi

Csak a szerencsén múlt, hogy nem okoztak nagyobb bajt és még nagyobb balesetet

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt két ittas járművezető kedden – közölte a megyei rendőrség. Egyiküket Esztergomban állították elő.

2019. Június 26. 07:26, szerda | Helyi

Ellopott egy makettet, miután többször is segített - Vádat emeltek

Vádiratot nyújtott be az ügyészség egy kisebb értékre elkövetett lopás miatt indult ügyben azzal az esztergomi férfival szemben, aki makett gőzmozdonyt lopott attól, akinek alkalmi segítséget nyújtott bevásárlással.