Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 11. 08:10, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tele volt a kert lopott fával

Tele volt a kert lopott fával

Megtette a vádemelési javaslatot a rendőrség annak a testvérpárnak az ügyében, akik még júliusban buktak le Nyergesújfalun falopás közben. Mint kiderült, kertjük tele volt lopott fával.

Még július 16-án délután értek tetten fatolvajokat Nyergesújfalun az esztergomi rendőrök. A testvérpár éppen egy korábban a tulajdonos által kivágatott, de még el nem szállított fa feldarabolásán dolgozott, amikor a járőrök a helyszínre értek. A 20 éves G. Arnoldot és a 18 éves G. Rafaelt az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a két férfi nem most lopott először. Korábban több alkalommal vittek el tüzelőt ugyanerről a telekről, melyet a nyomozók a testvérpárnál tartott házkutatás alkalmával az udvaron megtaláltak. A két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A szükséges nyomozati cselekményeket a rendőrség elvégezte és az ügyet pénteken vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.