Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2015. Február 07. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft.

Az esztergomi Gyémánt Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatással, több éves szakmai tapasztalattal, korrekt és díjmentes tájékoztatással segít a temetés megszervezésében és lebonyolításában. Addig ne döntsön a temetéssel kapcsolatban amíg nem kapott a Gyémánt Temetkezési Kft-től teljeskörű felvilágosítást.

"Nem kell minket választania, de díjmentes tanácsainkkal, jelentős összeget takaríthat meg" - vallja a cég vezetése!

Szolgáltatási terület főként az esztergomi temetőkre terjed ki, de a cég vállalja az elhunyt vidéki temetőbe való szállítását, és teljeskörű temetési szertartás lebonyolítását a környező településeken: Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Sárisáp, Tokod, Tát, stb... hivatali ügyintézésekkel együtt.

Gyémánt Temetkezési Kft. Esztergom

Kórházban bekövetkezett halálozás esetén:
Az elhalálozás helye szerinti osztályt (belgyógyászat, kardiológia, stb.) szükséges felkeresnie. Itt kapja meg az elhunyt személyes tárgyait, személyi igazolványát és a zárójelentést. Ha a boncolás mellőzését szeretné kérni, ezen az osztályon kell kitöltenie-aláírnia a kórház által alkalmazott formanyomtatványt.

A patológiai osztályra (bonc) nem szükséges elfáradnia!! A Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését Gyémánt Temetkezési Kft intézi.

Amennyiben befárad a cég irodájába, nyugodt körülmények között átbeszélheti munkatársaikkal az ilyenkor szükséges teendőket, melyeket teljes mértékben el tud intézni a Gyémánt Temetkezési Kft Ön helyett.

Temetési díjtételek:

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

A halotti anyakönyvi kivonathoz szükséges dokumentumok ITT!

A Gyémánt Temetkezési Kft elérhetőségei és tovább tudnivalók a temetésekkel kapcsolatban a www.gyemanttemetkezes.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:50, csütörtök | PR

Így készülnek a legfinomabb salátaöntetek

Jégsaláta, fejes saláta, ruccola, fodros lollo, endívia, római saláta…mind mind arra csábít, hogy isteni könnyed salátát készítsünk belőlük. Friss idény zöldségekkel keverve percek alatt kész a friss, színes saláta.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?