Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2015. Február 07. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft.

Az esztergomi Gyémánt Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatással, több éves szakmai tapasztalattal, korrekt és díjmentes tájékoztatással segít a temetés megszervezésében és lebonyolításában. Addig ne döntsön a temetéssel kapcsolatban amíg nem kapott a Gyémánt Temetkezési Kft-től teljeskörű felvilágosítást.

"Nem kell minket választania, de díjmentes tanácsainkkal, jelentős összeget takaríthat meg" - vallja a cég vezetése!

Szolgáltatási terület főként az esztergomi temetőkre terjed ki, de a cég vállalja az elhunyt vidéki temetőbe való szállítását, és teljeskörű temetési szertartás lebonyolítását a környező településeken: Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Sárisáp, Tokod, Tát, stb... hivatali ügyintézésekkel együtt.

Gyémánt Temetkezési Kft. Esztergom

Kórházban bekövetkezett halálozás esetén:
Az elhalálozás helye szerinti osztályt (belgyógyászat, kardiológia, stb.) szükséges felkeresnie. Itt kapja meg az elhunyt személyes tárgyait, személyi igazolványát és a zárójelentést. Ha a boncolás mellőzését szeretné kérni, ezen az osztályon kell kitöltenie-aláírnia a kórház által alkalmazott formanyomtatványt.

A patológiai osztályra (bonc) nem szükséges elfáradnia!! A Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését Gyémánt Temetkezési Kft intézi.

Amennyiben befárad a cég irodájába, nyugodt körülmények között átbeszélheti munkatársaikkal az ilyenkor szükséges teendőket, melyeket teljes mértékben el tud intézni a Gyémánt Temetkezési Kft Ön helyett.

Temetési díjtételek:

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

A halotti anyakönyvi kivonathoz szükséges dokumentumok ITT!

A Gyémánt Temetkezési Kft elérhetőségei és tovább tudnivalók a temetésekkel kapcsolatban a www.gyemanttemetkezes.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:53, hétfő | PR

Külföldi munkavállalás – rád hol várnak az álmaid?

A karrierünk során sokan játszunk el előbb-utóbb a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön munkát vállalni. Sokan a valóságban is meglépik a váltást, a legtöbben azonban mindig csak álmodoznak és latolgatnak.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 17:09, hétfő | PR

Az okoskonyha fejlődése: Hogyan változtatják meg az intelligens technológiák a főzés élményét?

Az elmúlt évtizedek alatt a konyhatechnológia drámai átalakuláson ment keresztül, a hagyományos eszközöktől egészen a mai napig, ahol az intelligens eszközök és alkalmazások formálják a konyhai életet.

2023. November 22. 16:08, szerda | PR

A biztos tető: Útmutató a karbantartáshoz és javításhoz

A tető az egyik legfontosabb része az otthonunknak vagy üzleti ingatlanunknak, hiszen az biztosítja a védelmet az időjárás kiszámíthatatlan viszontagságaival szemben.