Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 03. 11:09, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Temetés miatt útlezárás lesz a Petőfi utcában

Temetés miatt útlezárás lesz a Petőfi utcában

A tragikusan fiatalon elhunyt Meszes Márk temetésének idejére szombaton 12 óra 30 perctől a Siszler utca és Terézia utca közti szakaszt lezárja a rendőrség a gyászszertartásra érkezők számára.

Várhatóan nemcsak a temetésre, hanem az azt megelőző gyászmisére is rengetegen érkeznek. A Szent Anna plébániatemplomban 11 órakor kezdődő szertartás idejére gyászmisén résztvevők kizárólagos parkolására lezárják a Földhivatal előtti parkolót, a Rendőrség előtti Csatai Szabó János utcát.

A szentmise után rendőrségi felvezetéssel lehet eljutni autóval a Belvárosi temetőhöz. (Útvonal: Földhivatal parkolója – Táti út – Körforgalom – Terézia út – Petőfi utca). A temetés idejére a Petőfi utcát a Rendőrség lezárja a parkolók számára a Terézia utca és a Siszler utca között.

A Szent Erzsébet iskola 10. C osztályának diákja, Meszes Márk hosszú betegség után hunyt el, családja, barátai mellett Esztergom teljes diákközössége gyászolja.

Címkék: útlezárás, temetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT