Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:36, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Tenisztornát rendeztek Szerencsés Tibor emlékére

Tenisztornát rendeztek Szerencsés Tibor emlékére

Hagyományteremtő alkalommal, elsőként szerveztek tenisztornát a hétvégén Esztergomban a Szent István Gimnázium közelmúltban elhunyt Príma Díjas, legendás testnevelő tanárának emlékére.

A Prímás szigeten fekvő Gran Camping területén található négy pályán közel ötven résztvevő játszott meccseket, közben megemlékeztek az esztergomi tenisz egyik szenvedélyes művelőjéről. A tornát Sitku Pál és felesége nyerte meg.

Szerencsés Tibor több mint 30 évig tanított testnevelést az I. István Híradástechnikai Szakközépiskolában, amely később a Szent István Gimnázium nevet vette fel. Fő sportága a szertorna volt, de kosár- és röplabdát, focit, teniszt és számos más sportágat is oktatott, magas színvonalon. A tornászcsapattal szinte minden évben országos döntőbe jutottak a diákolimpiákon.

Teniszben a tanítványai korosztályos TOP 10-ig meneteltek, röplabdázói az ifjúsági NB II-ben bronzérmesek lettek, a diákolimpián országos harmadik helyig jutottak. Kosarasai és focistái megyei diákolimpiákat nyertek. Életét és pályáját az oktatásnak és a sportélet szervezésének szentelte.Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.

2020. Szeptember 29. 07:13, kedd | Helyi

Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon

Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2020. Szeptember 29. 07:09, kedd | Helyi

Nem tetszett a hangneme, ezért megverték

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik a sértett sérelmezett hangnemét veréssel torolták meg.