Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 16. 13:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Terápiás célból modellnek áll Gombos Edina öt éves lánya

Terápiás célból modellnek áll Gombos Edina öt éves lánya

Felelősségteljesen át kellett gondolnia Gombos Edinának, engedje-e ötéves kislányát, Mirandát modellkedni. Nem csoda, hogy a reklámszakemberek felfigyeltek a kreol bőrű, sötétbarna szemű kislányra, le sem tagadhatná karibi felmenőit. A népszerű műsorvezető tisztában volt vele, hogy támadások is fogják őket érni a jó és építő szavak mellett, de igyekszik arra helyezni a hangsúlyt, hogy Miri önbizalmát helyreállítsa.

– Már most szerelmesek belé a kisfiúk, az apja bele sem mer gondolni, hogy mi lesz majd 15 év múlva. Miri nagyon csajosan viselkedik, imád szép ruhákba bújni, ékszerekkel, sminkholmikkal játszani, énekelni – kezdte a Story magazinnak Edina, aki úgy véli, ha kislánya élvezi a szereplést, miért ne lehetne most az egyszer gyermekmodell?

– Van jó oldala a latin külsőnek, tényleg jólesik, hogy naponta megállítanak az utcán minket, megdicsérik Miri szépségét, de ez a külső el is választja a többiektől. Ennek is van egy komoly árnyoldala. Tudja, hogy más, mint a többi, és hiába mondom neki, hogy szép, hogy ő így különleges, sokszor nem érzi magát annak, mintha ő kilógna a sorból, ezért önbizalom-hiányos – tette hozzá Edina, aki szeretné, ha kislánya a modellkedés által magabiztosabb lenne.

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.