Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 26. 17:20, szerda | PR
Forrás: (x)

Terasztervezés átgondoltan. Mire ügyeljek WPC teraszburkolat vásárlás előtt?

Terasztervezés átgondoltan. Mire ügyeljek WPC teraszburkolat vásárlás előtt?

A terasz valami pluszt ad hozzá az életünkhöz. Ezért sem mindegy, hogy mennyi időt töltünk annak megtervezésével, a kivitelezésével és mennyire vagyunk képben az adott terasz kialakításához szükséges anyagismerettel.

Jól tesszük, ha már a téli hónapokban agyalunk a részleteken, mert az üzletekben hamar elkapkodják a környezetbarát és a kültéri munkálatokhoz elengedhetetlen anyagokat és kiegészítőket. Az egyik legjobb anyag a WPC teraszburkolat, ami az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mutatjuk, hogy miért, és azt is, mit fontolj meg, ha terasz felújításon gondolkodsz!

Mi az a WPC anyag és teraszburkolat?

Ez a teraszburkolat nagy népszerűségnek örvend, hiszen egy olyan alternatív terasztermékről van szó, amely fa és műanyag kompozit anyagokból készül. A WPC teraszburkolat műanyagtartalma tartósabbá és ellenállóbbá teszi ezt az anyagot a nedvességgel, a rothadással és a rovarokkal szemben. Ha tiszta és száraz teraszra vágyunk, akkor a WPC teraszburkolat nagyon jó választás lehet korszerűsítési és felújítási projektekhez. Ráadásul több szín - és típus között is válogathatunk, amelyek mindegyike könnyen telepíthető és környezetbarát is.

Egyéni ízlés kérdése, hogy milyen WPC teraszburkolatot választunk

A teraszok WPC burkolata mindegyike fa - műanyag kompozit, azaz fa, műanyag, némi ragasztó, színezőanyag és még néhány adalékanyag keveréke. Mindegyiknek ugyanolyan előnyös tulajdonságaik vannak, így az, hogy milyen típust és színt választunk, az egyéni ízlésünk és a házunk stílusának a függvénye. A csináld magad burkolatnak, számtalan előnye van: 60%-os fatartalommal rendelkezik, nem vetemedik meg, kopásálló, víz - és fagyálló, ellenáll az UV- sugaraknak, könnyű a szállítása és minimális karbantartást igényel. Sötétszürke, kávébarna, famintás natúr és famintás sötétbarna színben kapható. A klasszikus bordázott teraszburkolat előnyei többek között, hogy a 25 milliméteres vastagsága miatt, hosszított élettartammal rendelkezik, akárcsak a fa, rálépéskor meleg hatású, szintén ellenáll a kopásnak, a víznek, a fagynak és az UV- sugaraknak. És hogy milyen színben vásárolhatunk ilyen teraszburkolatot? Sötétbarna, kávébarna, mogyoróbarna, vörösfenyő, natúrfenyő, világosszürke, sötétszürke és bounty. A párizs teraszburkolat már ránézésre is gyönyörű, 60%-os a fatartalma, jól bírja a környezeti kihívásokat és környezetbarát is. Elérhető színei: csokoládé, vörösfenyő és mogyoróbarna. A famintázatú prémium burkolat is 3 színben elérhető: kávébarna, mirage grey és dió és ugyanolyan jellemzőkkel bír, mint a fenti társai.

További előnyökkel is számolhatunk

Ha még nem vagyunk biztosak a döntésünkben, akkor néhány pozitív tulajdonság a vásárlás előtt talán meg tud bennünket győzni, hogy a WPC teraszburkolatok csakis nekünk lettek kitalálva. Ezek a terasz termékek ellenállnak a penész és a gomba okozta „támadásnak”, magas tűzállóssággal rendelkeznek, újrahasznosított fából és műanyagból készülnek, csúszásmentesek és csak minimális karbantartást igényelnek.

Közelebbről is megnéznénk, hogyan is néz ki? Rendeljünk termékmintát!

A nagyobb barkácsüzletekbe is elmehetünk ugyan, de ott talán nem lesznek a segítségünkre, ha kérdéseink akadnak a terasztervezéssel kapcsolatban. A WPCGURU azonban akár e-mailben, telefonon vagy személyesen is a segítségünkre lehet, ha elakadtunk a terasztervezéssel kapcsolatban. Akár még ingyenes termékmintát is küldenek, ha bizonytalanok vagyunk, hogy a WPC teraszburkolat a jó választás számunkra. Ha pedig minden kétségünk eloszlott, online is rendelhetünk tőlük, vagy személyesen, a WPC bemutatóterembe is ellátogathatunk. Ami még a WPCGURU mellett szól, hogy garanciát is nyújtanak a termékeikre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.