Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2019. Április 15. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Térségi polgárőröket tüntettek ki

Térségi polgárőröket tüntettek ki

Április 12-én az Országos Rendőr-Főkapitányság épületében rendezte meg az Országos Polgárőr Szövetség évi küldöttgyűlését.

Dr. Túrós András 2018 tevékenységeit értékelve elmondta, hogy a Polgárőrség az elmúlt évben a civil bűnmegelőzés legjelentősebb, legnagyobb létszámú, legegységesebb, leghatékonyabb, sőt nélkülözhetetlen szereplője és zászlóvivője volt.
A Polgárőrség szakmai tevékenységét példaértékűnek minősítette, amiben a szövetségek, a polgárőrök lelkesen, szakszerűen végezték áldozatos munkájukat.
Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter megköszönte a polgárőrök tavaly végzett áldozatos munkáját, majd sor került a kitüntetések, elismerések átadására.

A Rendőrség és a Polgárőrség közötti együttműködés keretében kifejtett kimagasló tevékenységéért elismerésben és tárgy jutalomban részesítette az Országos Rendőr főkapitányság Kun Csabát, a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Munkája elismeréseként a Polgárőr Érdemkereszt „Arany” fokozata kitüntetést kapta Horváth László a Bajnai Polgárőr Egyesület elnöke.

Az értekezleten OPSZ Felügyelő Bizottságának a tagjai közé választották Csonka Bélát, a KEMPOSZ Felügyelő Bizottságának a tagját – közölte a megyei szövetség oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 10:52, csütörtök | Helyi

Erdei kutyasétáltatás

A Pilisi Parkerdő Zrt. célkitűzései közé tartozik a felelős kutyatartás erdei szabályainak és normáinak terjesztése, megismertetése.

2022. Május 18. 13:53, szerda | Helyi

Felborult egy autó a 11-es főúton

Május 18-án, szerdán 13 óra után lesodródott az útról, és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó a 11-es főút 71-es kilométere közelében, Tát és Esztergom között.

2022. Május 18. 13:12, szerda | Helyi

Migránsokat fogtak el Esztergomban

Május 18-án, szerdán reggel egy migránsokkal teli kisbuszt állítottak meg a rendőrök Esztergomban, a Nagy Duna sétánynál.

2022. Május 18. 11:44, szerda | Helyi

SOS!!!! Örökbefogadókat keresünk!

Ez a poszt több órányi mély levegő vétel, nyugodjunk meg, mert letiltanak gondolat után született.