Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Március 13. 11:39, szerda | PR

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Mi a közös keresztmetszet egy vezérigazgató egynapos üzleti útjában, egy szerelmespár hétvégi romantikázásában, illetve egy ötfős család kéthetes nyaralásában?

A Budapest Airport évek óta folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy az érkezők, az indulók és az őket kísérő családtagok reptéri tartózkodása minél komfortosabb legyen. Ez a szemlélet a komplexumot körülvevő, hatalmas parkolókra is igaz. Az öt zóna gondos kialakításának köszönhetően egy minden igény, elképzelés és költségvetés számára optimális megoldást nyújtó rendszer jött létre, mely európai színvonalú parkolást tesz lehetővé.

Alapvetően három zónatípust különböztetünk meg: a terminál épületéhez legközelebb a ki- és beszállás idejére igénybe vehető parkolókat találjuk, melyek sok csomag, nagy család, esetleg idős vagy mozgásában korlátozott rokon repülőgéphez kísérése esetén ideálisak, hiszen kiszállás után innen csupán néhány lépéssel elérhetjük a check-in pultokat. A business parkoló már egy extrákkal ellátott zóna, ahol a magasabb ellátási színvonalhoz szokott utasok találják meg az elvárásaiknak megfelelő megoldást, míg a hosszú távú parkolók többnapos vagy akár két-, háromhetes távollét esetén is kedvező feltételeket biztosítanak. Válasszuk bármelyiket a reptéri parkolás lehetőségei közül, autónkért nem kell egy pillanatig sem aggódnunk: minden zóna kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területen helyezkedik el.

Jóleső kényelem és extra figyelem

A rövidtávú, illetve a kiemelt zónák, vagyis a Budapest Airport Prémium, Terminál és Business parkolói a terminálhoz legközelebb elhelyezkedő parkolóhelyeket ölelik fel. Míg a Prémium parkoló kifejezetten a rövidtávú – néhány perctől az egy napig tartó – várokozást szolgálja ki, addig a másik kettő üzleti utasok, illetve a városlátogatásra utazók számára kínál kiváló megoldást, amennyiben a kiemelt ügyfélszolgálat, a néhány perces, könnyű séta vagy az ingyenes busztranszfer kényelmét is igénybe kívánják venni.
Hosszú távú megoldás

Hosszabb távollét, jól megérdemelt családi nyaralás esetén a legtöbb utasnak – a biztonságon túl – mindenekelőtt az alacsony ár jelent kiemelt szempontot. Számunkra a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér kedvező napi, illetve heti árakat kínáló Holiday és Holiday Lite parkolói ajánlanak optimális megoldást. A terminál épületétől az előbbi kategóriáktól némileg távolabb, 400-600 méterre található zónákból mindössze 6-10 perces, fedett járdán való könnyed sétával már el is érjük a check-in pultokat. A pénztárcabarát napidíjakat rendszeres akciós csomagok, kedvezmények teszik még vonzóbbá, melyekkel a reptéri parkolás a taxik viteldíjával is versenyre kel.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.