Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Március 13. 11:39, szerda | PR

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Mi a közös keresztmetszet egy vezérigazgató egynapos üzleti útjában, egy szerelmespár hétvégi romantikázásában, illetve egy ötfős család kéthetes nyaralásában?

A Budapest Airport évek óta folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy az érkezők, az indulók és az őket kísérő családtagok reptéri tartózkodása minél komfortosabb legyen. Ez a szemlélet a komplexumot körülvevő, hatalmas parkolókra is igaz. Az öt zóna gondos kialakításának köszönhetően egy minden igény, elképzelés és költségvetés számára optimális megoldást nyújtó rendszer jött létre, mely európai színvonalú parkolást tesz lehetővé.

Alapvetően három zónatípust különböztetünk meg: a terminál épületéhez legközelebb a ki- és beszállás idejére igénybe vehető parkolókat találjuk, melyek sok csomag, nagy család, esetleg idős vagy mozgásában korlátozott rokon repülőgéphez kísérése esetén ideálisak, hiszen kiszállás után innen csupán néhány lépéssel elérhetjük a check-in pultokat. A business parkoló már egy extrákkal ellátott zóna, ahol a magasabb ellátási színvonalhoz szokott utasok találják meg az elvárásaiknak megfelelő megoldást, míg a hosszú távú parkolók többnapos vagy akár két-, háromhetes távollét esetén is kedvező feltételeket biztosítanak. Válasszuk bármelyiket a reptéri parkolás lehetőségei közül, autónkért nem kell egy pillanatig sem aggódnunk: minden zóna kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területen helyezkedik el.

Jóleső kényelem és extra figyelem

A rövidtávú, illetve a kiemelt zónák, vagyis a Budapest Airport Prémium, Terminál és Business parkolói a terminálhoz legközelebb elhelyezkedő parkolóhelyeket ölelik fel. Míg a Prémium parkoló kifejezetten a rövidtávú – néhány perctől az egy napig tartó – várokozást szolgálja ki, addig a másik kettő üzleti utasok, illetve a városlátogatásra utazók számára kínál kiváló megoldást, amennyiben a kiemelt ügyfélszolgálat, a néhány perces, könnyű séta vagy az ingyenes busztranszfer kényelmét is igénybe kívánják venni.
Hosszú távú megoldás

Hosszabb távollét, jól megérdemelt családi nyaralás esetén a legtöbb utasnak – a biztonságon túl – mindenekelőtt az alacsony ár jelent kiemelt szempontot. Számunkra a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér kedvező napi, illetve heti árakat kínáló Holiday és Holiday Lite parkolói ajánlanak optimális megoldást. A terminál épületétől az előbbi kategóriáktól némileg távolabb, 400-600 méterre található zónákból mindössze 6-10 perces, fedett járdán való könnyed sétával már el is érjük a check-in pultokat. A pénztárcabarát napidíjakat rendszeres akciós csomagok, kedvezmények teszik még vonzóbbá, melyekkel a reptéri parkolás a taxik viteldíjával is versenyre kel.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 09. 12:37, péntek | PR

Adósságcsökkentés okosan

Rohanó világunkban egyre többen gondolkodnak úgy, hogy a felmerült igényeiket azonnal, de legalábbis mihamarabb kielégítsék. Ez a fajta hozzáállás persze nem ördögtől való, azonban könnyedén megnehezítheti az életünket.

2019. Augusztus 09. 12:35, péntek | PR

Kültéri napellenző a nyári hőség ellen

Nincs kellemesebb a teraszunkon üldögélve elfogyasztott frissítő italnál – már persze, amikor meg tudunk maradni a forróságtól! Ha nem kapunk levegőt, felgyullad a balkon, bizony napernyő kell!

2019. Július 26. 18:00, péntek | PR

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

Országszerte elérhető lesz az új JOGpontok projekt október 1-jétől. A projekt célja az ingyenes jogi tanácsadás a munka világában.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.