Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 17. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: Polgári Körök Esztergom

Tétényi sajtófőnöke suttyózta a miniszterelnököt - sajtóközlemény

Tétényi sajtófőnöke suttyózta a miniszterelnököt - sajtóközlemény

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket Váczy-Hübschl István, Tétényi Éva sajtófőnökének facebookos megnyilvánulására, amelyben lesuttyózza Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Váczy-Hübschl István
június 9.
..hm..., miközben a polgármester hajnal 4-kor a táti polgármestertől a nyergesújfalui gazdaboltig bejárja Tolnát, Baranyát,hogy a Csenkei-védmű rendben legyen, a miniszterelnök meg a belügyminiszter még arra sem méltatja, hogy meghívja őt a saját városába a reggeli sajtótájékoztatóra? mindegy, majd megvédjük mi, esztergomiak a várost, a politika meg kampányt csinál belőle. Vajon eddig arra vártak, hátha bedől majd valahol a gát, oszt akkor rá lehet kenni az egészet Tétényi Évára? Most meg hogy nem jött be, akkor inkább learatják a babért? Hát, nekem ez nem tetszik, faluhelyen az olyat, amikor a házigazdát elfelejtik behívni a saját házába, azt egyszerűen sutttyóságnak hívják, akárki csinálja.

A napokban látott napvilágot az a videó, amely egyértelműen rámutat arra, hogy Tétényi Éva hamisat állított, amikor azt nyilatkozta, hogy Orbán Viktor nem kereste meg, és nem állt szóba vele, mikor Esztergomban járt az árvíz miatt.

Esztergom polgármestere finoman szólva is csúsztat.

Polgári Körök
Esztergom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.