Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 09. 09:18, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tetten ért esztergomi fémtolvajok – fényes nappal loptak

Tetten ért esztergomi fémtolvajok – fényes nappal loptak

Nem zavartatta magát az a két esztergomi férfi, aki hétfőn fényes nappal igyekezett színesfémet lopni egy használaton kívüli szállodából. A polgárőrség hívására végül elkapták őket a rendőrök.

Fényes nappal lopott egy esztergomi szállodából két esztergomi férfi hétfőn, ám tetten érték őket a rendőrök. A polgárőrök szóltak az egyenruhásoknak, miután a gyanúsítottakat látták bemászni az ablakon át. A járőrök követték a betörők nyomát, ők is az ablakon át mentek be az ingatlanba, majd az egyik szobában megtalálták őket. Épp a rézből készült tárgyakat, alkatrészeket gyűjtötték össze. A rendőrök igazoltatták a két férfi és ruházatukat, táskájukat is átvizsgálták. A 19 éves B. József és a 27 éves L. Sándor hátizsákjában öt darab csaptelepet, valamint egyéb fém alkatrészeket találtak. Ezeket a használaton kívüli épületből szerelték le tettenérésük előtt. A két férfit az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. B. József és L. Sándor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.