Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 13. 08:42, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tinédzsertolvajok rendőrkézen – Esztergomban és Dorogon is sorra loptak

Tinédzsertolvajok rendőrkézen – Esztergomban és Dorogon is sorra loptak

Dorogon fogták el a rendőrök azt a három fiatalt, akik lopások miatt keresett a rendőrség. A tizenéves fiúk Esztergomban, Dorogon és a komáromi buszon is loptak.

Egy idős asszony kérte a rendőrök segítségét kedden délután. Komáromban az ebédjéért ment, mikor útközben egy kapucnis pulóvert viselő fiatalember kitépte kezéből a táskáját. A néni által adott személyleírás alapján a komáromi rendőrök egyből tudták, kit és hol keressenek. A feltételezett elkövetőről tudták, hogy gyakran járnak Komáromban, de Dorogon laknak. A komáromi nyomozók értesítették a dorogi egyenruhásokat és kérték, ellenőrizzék a Komáromból Dorogra érkező menetrendszerinti autóbuszt. A járatról három fiatal szállt le, köztük az a 16 éves is, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint társaival a bűncselekményt elkövette. A rendőrök elfogták őket és átadták a Komáromi Rendőrkapitányság nyomozóinak, akik egy gyermekkorút meghallgattak, a két fiatalkorút pedig gyanúsítottként kihallgatták, mely alatt további bűncselekmények elkövetésével szembesítették őket. Az eljárás során ugyanis kiderült, hogy a 16 éves fiú kedden délelőtt egyik lakótársától eltulajdonított egy notebookot, melyet elfogásakor a rendőrök megtaláltak nála, valamint 14 éves társával hétfőn Esztergomban egy kerékpárostól is ellopta a táskáját, mely a bicikli csomagtartójára volt erősítve. A 16 és 14 éves fiúk ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett és vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezi a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.