Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Április 18. 16:00, kedd | PR
Forrás: (x)

Tippek a kényelmes éjszakákhoz – megfelelő matrac garancia a jó alvásra

Tippek a kényelmes éjszakákhoz – megfelelő matrac garancia a jó alvásra

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért különösen fontos, hogy azokat az órákat is rendkívül kényelmesen töltsük. Mielőtt azonban matracot vennénk, feltétlennül beszéljünk egy matrac szakértővel. Az FDM matrac szakértői több, mint 1000 matrac értékesítése és a vevői visszajelzések alapján biztosan tudnak segíteni a választásban, mert nem mindegy, hogy melyik matracot választjuk!

- Mi alapján válasszunk matracot?

- alapvetően 4 szempontot kell figyelembe venni a matracválasztásnál: a testsúlyt, az alvási testhelyzetet, az esetleges egészségi problémákat, de ezek mellett talán a legfontosabb, hogy milyen keménységű matracon tudunk nyugodtan, pihentetően aludni. Ha ugyanis kényelmesen alszunk, az biztosan megfelel a testünknek is.

- Milyen keménységű matracot válasszunk?

- Matrackeménységet elsősorban a testsúly alapján választhatunk, a testsúly növekedésével arányosan egyre keményebb matracot kell választani, ugyanis egy azonos keménységű matrac egy kis súlyú ember számára kemény, míg egy nagy súlyú számára puha lehet. Befolyásolja még a matrackeménység választást az alvási testhelyzet is: a háton alvók számára a kemény matracok, az oldalt alvóknak a közepes keménységű matracok, a hason alvóknak pedig a puhább matracok ajánlottak, mivel így biztosítható az egyenes gerinchelyzet az alvás során.

- Milyen problémákkal, kérdésekkel keresik fel a matrac szakértők az emberek vásárlás előtt?

- Nagy a matracválaszték, így nagyon nehezen döntenek a vásárlók. Így például arról, hogy melyik is lehet számukra a megfelelő matrac. Vagy éppen a kinézett matracot ajánljuk-e nekik, netán a költségkereten belüli legjobb választáshoz kérnek segítséget. A tanácsadás során a már elmondottak alapján igyekszünk a Vevőinknek a legjobb ár-érték arányú matracot megtalálni, ami kényelmes is lesz számukra. Már több száz Vásárlónknak segítettünk a választásban, a tapasztalatainkra támaszkodva pedig így szinte minden alkalommal elsőre sikerül a megfelelő matracot ajánlani a Vevőinknek.

- Melyek a legkedveltebb matrac modellek?

- Jelenleg a hideghab alapú matracok a legkedveltebbek a Vásárlóink körében, mert könnyen kezelhető, jóval tartósabb, mint az elődjeként szolgáló habszivacs matracok és jobb áron kaphatóak a rugósakhoz képest. Nagyon kedvelt továbbá az új, úgynevezett MULTIPOCKET-táskarugós (zsákrugós) matraccsalád is, mert rendkívül erős és tartós, illetve a nagy rugósűrűség minden ponton megfelelő alátámasztást nyújt a testnek.

- Miért kényelmes és biztonságos a webes matracvásárlás?

- A webes matracvásárlásnak óriási előnye a bolti vásárláshoz képest, hogy itt az otthonunkban, ténylegesen alvás során tudjuk kipróbálni a matracot, nem pedig az üzletben, néhány perces fekvés után döntünk egy matrac mellett. Sokan fordulnak hozzánk olyan problémával, hogy a boltban kényelmes volt, de pár éjszaka után már rendkívül fájdalmas volt az alvás az új matracon és mit tehetnek ilyenkor. Sajnos semmit, mert az üzlet nem veszi vissza a matracot, így azt esetleg jelentős veszteséggel lehet eladni. A webáruházakban vásárolt termékekre azonban törvény ír elő visszavásárlási kötelezettséget az átvételtől számított 14 napon belül, amit nálunk 30 napra terjesztettünk ki, így ha a matrac nem kényelmes, egyetlen forint veszteség nélkül visszaküldhető, vagy egy megfelelőbbre cserélhető. Előny továbbá a gyors és ingyenes szállítás, az utánvételes fizetés lehetősége, tehát nem kell a Vevőnek bajlódnia a fuvarra, nem kell több alkalommal ellátogatni az üzletbe, hogy megrendelje, kifizesse, átvegye a matracot.

Nem tudja melyik matracot válassza? Matrac szakértő INGYEN segít: +3670-883-3773 (H-P 9-18 között hívható)
E-mail: info@fdm-matrac.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.