Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2017. Április 18. 16:00, kedd | PR
Forrás: (x)

Tippek a kényelmes éjszakákhoz – megfelelő matrac garancia a jó alvásra

Tippek a kényelmes éjszakákhoz – megfelelő matrac garancia a jó alvásra

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért különösen fontos, hogy azokat az órákat is rendkívül kényelmesen töltsük. Mielőtt azonban matracot vennénk, feltétlennül beszéljünk egy matrac szakértővel. Az FDM matrac szakértői több, mint 1000 matrac értékesítése és a vevői visszajelzések alapján biztosan tudnak segíteni a választásban, mert nem mindegy, hogy melyik matracot választjuk!

- Mi alapján válasszunk matracot?

- alapvetően 4 szempontot kell figyelembe venni a matracválasztásnál: a testsúlyt, az alvási testhelyzetet, az esetleges egészségi problémákat, de ezek mellett talán a legfontosabb, hogy milyen keménységű matracon tudunk nyugodtan, pihentetően aludni. Ha ugyanis kényelmesen alszunk, az biztosan megfelel a testünknek is.

- Milyen keménységű matracot válasszunk?

- Matrackeménységet elsősorban a testsúly alapján választhatunk, a testsúly növekedésével arányosan egyre keményebb matracot kell választani, ugyanis egy azonos keménységű matrac egy kis súlyú ember számára kemény, míg egy nagy súlyú számára puha lehet. Befolyásolja még a matrackeménység választást az alvási testhelyzet is: a háton alvók számára a kemény matracok, az oldalt alvóknak a közepes keménységű matracok, a hason alvóknak pedig a puhább matracok ajánlottak, mivel így biztosítható az egyenes gerinchelyzet az alvás során.

- Milyen problémákkal, kérdésekkel keresik fel a matrac szakértők az emberek vásárlás előtt?

- Nagy a matracválaszték, így nagyon nehezen döntenek a vásárlók. Így például arról, hogy melyik is lehet számukra a megfelelő matrac. Vagy éppen a kinézett matracot ajánljuk-e nekik, netán a költségkereten belüli legjobb választáshoz kérnek segítséget. A tanácsadás során a már elmondottak alapján igyekszünk a Vevőinknek a legjobb ár-érték arányú matracot megtalálni, ami kényelmes is lesz számukra. Már több száz Vásárlónknak segítettünk a választásban, a tapasztalatainkra támaszkodva pedig így szinte minden alkalommal elsőre sikerül a megfelelő matracot ajánlani a Vevőinknek.

- Melyek a legkedveltebb matrac modellek?

- Jelenleg a hideghab alapú matracok a legkedveltebbek a Vásárlóink körében, mert könnyen kezelhető, jóval tartósabb, mint az elődjeként szolgáló habszivacs matracok és jobb áron kaphatóak a rugósakhoz képest. Nagyon kedvelt továbbá az új, úgynevezett MULTIPOCKET-táskarugós (zsákrugós) matraccsalád is, mert rendkívül erős és tartós, illetve a nagy rugósűrűség minden ponton megfelelő alátámasztást nyújt a testnek.

- Miért kényelmes és biztonságos a webes matracvásárlás?

- A webes matracvásárlásnak óriási előnye a bolti vásárláshoz képest, hogy itt az otthonunkban, ténylegesen alvás során tudjuk kipróbálni a matracot, nem pedig az üzletben, néhány perces fekvés után döntünk egy matrac mellett. Sokan fordulnak hozzánk olyan problémával, hogy a boltban kényelmes volt, de pár éjszaka után már rendkívül fájdalmas volt az alvás az új matracon és mit tehetnek ilyenkor. Sajnos semmit, mert az üzlet nem veszi vissza a matracot, így azt esetleg jelentős veszteséggel lehet eladni. A webáruházakban vásárolt termékekre azonban törvény ír elő visszavásárlási kötelezettséget az átvételtől számított 14 napon belül, amit nálunk 30 napra terjesztettünk ki, így ha a matrac nem kényelmes, egyetlen forint veszteség nélkül visszaküldhető, vagy egy megfelelőbbre cserélhető. Előny továbbá a gyors és ingyenes szállítás, az utánvételes fizetés lehetősége, tehát nem kell a Vevőnek bajlódnia a fuvarra, nem kell több alkalommal ellátogatni az üzletbe, hogy megrendelje, kifizesse, átvegye a matracot.

Nem tudja melyik matracot válassza? Matrac szakértő INGYEN segít: +3670-883-3773 (H-P 9-18 között hívható)
E-mail: info@fdm-matrac.huEzek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.