Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Április 09. 09:17, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Tiszta idő, kátyús utak, fokozott ellenőrzés

Tiszta idő, kátyús utak, fokozott ellenőrzés

Tiszta időben, de vizes útburkolaton közlekedhetnek a járművezetők Komárom-Esztergom megyében, ahol továbbra is a helyenként igencsak mély és széles kátyúk teszik balesetveszéssé a közlekedést.

Az elmúlt 24 órában történt három anyagi kárral járó balesetből is kettőt ezek okoztak.

Az előrejelzések szerint ma már több lesz a felhő térségünk fölött. Kisebb eső, záporeső több helyen is kialakulhat. Időnként megélénkül a déli, délnyugati szél. Felmelegedés kezdődik, reggel 1-6 fok várható, délután 8-16 fok közé melegszik a levegő. Kezdetben meleg-, majd kettős fronthatás terheli szervezetünket, a légköri változások a közúti közlekedésben résztvevőkre is kihatással lehet. Ingerlékenységet, nyugtalanságok okozhatnak a frontok, ezért a rendőrség kéri, hogy körültekintéssel közlekedjenek.

A jó időben egyre nagyobb számban találkozhatunk kerékpárral közlekedőkkel az utakon. Megjelenésük fokozott figyelmet kíván a járművezetőktől, mindemellett a balesetmentes közlekedés érdekében elengedhetetlen, hogy a kerékpárosok is betartsák a közúti közlekedés szabályait. A balesetmentes közlekedés elősegítése érdekében a rendőrség továbbra is fokozott ellenőrzést tart. A kerékpárosok és gyalogosok biztonsága érdekében a követező hónapokban is a megszokottnál nagyobb rendőri jelenlétre kell számítani Komárom-Esztergom megye útjain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.