Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2012. Március 10. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban készült szexvideó a sztárról

Titokban készült szexvideó a sztárról

A híres birkózónak készült szexvideót akar kiadni egy pornócég. A sztár azt állítja: nem is tudott arról, hogy videóra veszik őt és partnerét.

A híres pankrátorról és valóságshow-sztárról, Hulk Hoganről készült házi szexvideót akar piacra dobni a világ egyik legnagyobb pornófilm-forgalmazó cége. Akik eddig látták a szemcsés képsorokat, azok mind egybehangzóan állítják, hogy valóban a híresség látható rajtuk, és ezt ő maga sem tagadja, a videó feltűnése miatt azonban nagyon felbőszült, elmondása szerint ugyanis az a tudta nélkül készült. A pankrátor ügyvédje ennek megfelelően már meg is fenyegette a kiadót, hogy minden szükséges lépést megtesznek a film letiltása érdekében, és felelősségre is vonják az illetékeseket.

A képsorokon egyébként Hogan nem a volt, és nem is a mostani felesége, hanem egy ismeretlen barna hajú nő társaságában látható. A videót ismerők szerint azonban az igazi érdekesség nem ez, hanem az, hogy amikor a keménykötésű sztár levetkőzik, egyértelműen kiderül, hogy tangában szokott napozni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.