Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 26. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Tizenegy hétvégi házba tört be – szabadidős rendőr fogta el - FOTÓK

Tizenegy hétvégi házba tört be – szabadidős rendőr fogta el - FOTÓK

Szabadidős rendőr fogta el azt a 24 éves betörőt, aki tizenegy hétvégi házba tört be Dömösön. A gyanúsított egyebek közt szerszámokat, kábeleket, gázpalackot és bútorokat lopott el.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 24 éves férfi ellen, aki 11 dömösi hétvégi házba tört be 2012 szeptembere és 2013 júniusa között. P. József az üdülőkből különböző kéziszerszámokat, kábeleket, hosszabbítót, gázpalackot és bútorokat lopott el.

Betörések Dömösön - Esztergomi rendőrség

A férfi az utolsó bűncselekményt idén május 31-én követte el. Ekkor egy dömösi présházba tört be és tulajdonított el onnan különböző értékeket. Az esztergomi nyomozók azonosították az elkövetőt, akit július 6-án a szabadidejét töltő Kósa Péter zászlós, Pilismarót körzeti megbízottja fogott el, majd állított elő az Esztergomi Rendőrkapitányságra. P. József gyanúsítotti kihallgatásán teljes körű beismerő vallomást tett.

Betörések Dömösön - Esztergomi rendőrség

A férfi ellen – előzetes letartóztatása mellett – 11 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Betörések Dömösön - Esztergomi rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.