Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2012. Március 14. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Tízezres borravalót adott Banderas

Tízezres borravalót adott Banderas

Az utolsó falatig megette a 30 centiméter átmérőjű bécsi szeletet a budai étteremben.

A Budapesten forgató Antonio Banderas vasárnap este a stábjával Budán, az egyik közel százéves étterembe tért be vacsorázni. A Blikk úgy tudja, hogy a világsztár laza, hétköznapi öltözékben érkezett, egy nő és egy férfi volt a társaságában. A színész nem rendelt drága ételeket, de nagyon ízlett neki minden fogás a budai vendéglátóhelyen. Hagyományos húslevest, bécsi szeletet és csokitortát vacsorázott, és egy üveg vörösbort is rendelt.

Végig nagyon kedves volt a felszolgálókkal, akikkel a vacsora végén pár közös fotót is készített, sőt még arra is megkérte őket, hogy tanítsák meg neki magyarul a "köszönöm" szót - értesült a bulvárlap.

A hollywoodi sztár - aki a hét közepén már repül is vissza Los Angelesbe a családjához - annyira elégedett volt a kiszolgálással, hogy tízezer forintos borravalót hagyott a budai étteremben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.