Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 10. 13:29, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu - illusztráció: pixabay

Több helyre is betört, végül a szomszédoknak hála elkapták Tokodon

Több helyre is betört, végül a szomszédoknak hála elkapták Tokodon

Több lakásba és házba is betört az a fiatal, akit végül egyik akciójánál a szomszédok zavartak meg a minap Tokodon, és így sikerült elfogniuk a rendőröknek.

Dél után nem sokkal érkezett bejelentés a Dorogi Rendőrkapitányságra október 8-án, miszerint egy tokodi lakásba egy férfi betört, majd onnan az ablakon kimászva elmenekült. A dorogi rendőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, akit a helyszín közelében megtaláltak és elfogtak. A 19 éves sárisápi F. Attilát előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Kiderült, hogy a férfi az elmúlt napokban több bűncselekményt is elkövetett. Három nappal korábban az ablakon keresztül bement egy tokodi házba, ahonnan hangszórót és gyógyszereket tulajdonított el. Október 7-én szintén behatolt egy lakásba, ahonnan készpénzt és dohányt vitt magával.

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT