Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Május 29. 06:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: police.hu

Több kilogramm kábítószert találtak egy soroksári dílernél

Több kilogramm kábítószert találtak egy soroksári dílernél

A nyomozók Soroksáron fogtak el egy drogkereskedőt, aki a gyanú szerint a dél-pesti régiót látta el kábítószerrel; több kilógramm, 18 millió forint értékű drogot és két luxusjárművet is lefoglaltak

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi napi rendszerességgel adott el különféle illegális drogokat főként Csepelen és az agglomerációban; a dílert még május 25-én fogták el a XX. kerületben - tájékoztatott a rendőrség.

Közölték: a férfi lakását, járműveit és az ingatlanhoz tartozó tárolót kábítószerkereső kutya segítségével vizsgálták át: az előzetes adatok szerint 2,5 kilogramm marihuánát, 2,6 kilogramm amfetamint és 71 gramm kokaint találtak.

A nyomozók lefoglaltak egy luxusterepjárót, egy nagy értékű quadot, több mint egymillió forintot, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket és a drog hígításához használt anyagokat - írták.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.