Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Június 10. 11:46, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu - fotóillusztráció:pixabay

Több körözött is rendőrkézen – Esztergomban is kattant a bilincs

Több körözött is rendőrkézen – Esztergomban is kattant a bilincs

Tizenhárom személyt fogtak el és tizenhat főt állítottak elő a rendőrök szombaton a megyében. Közülük kilencet bűncselekmény gyanúja miatt.

Az esztergomi rendőrök június 9-én 9 órakor Esztergomban igazoltattak egy 44 éves helyi lakost. A férfiról megállapították, hogy ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

A tatai rendőrök szintén június 9-én 10 óra 15 perckor Neszmélyen, a Fő utcában igazoltattak egy 46 éves férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék körözést rendelt el. K. Zoltánt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a fenti napon 15 óra 25 perckor Tatabányán, a Győri úton ellenőriztek egy 35 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki lopás elkövetése miatt. K. Istvánt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.