Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. December 04. 06:47, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu Fotó: Nyári Andrea

Több közösségi helyszínre is jön a Mikulás Esztergomban

Több közösségi helyszínre is jön a Mikulás Esztergomban

Akár többször és több helyszínen is találkozhatnak a gyerekek a Mikulással Esztergomban - olvasható az esztergom.hu oldalon.

Széchenyi tér

A Széchenyi térre december 6-án 17 órakor érkezik a városi Mikulás, hogy megajándékozza a gyermekeket. Gyermekműsor is várja a kilátogatókat, idén Farkasházi Réka és a Tintanyúl lép fel a Mikulás-napi rendezvényen.

Művelődési ház

Feledékeny Mikulás címmel zenés-vidám előadás szórakoztatja a gyermekeket a művelődési házban december 5-én 17 órától. A darabban Pöttöm Piri (Fodor Barbara), Manócska (Szinovál Olivér) segít a Mikulásnak (Szinovál Gyulának) megtalálnia elveszett sapkáját, kesztyűjét és sálját, az elveszett holmik – amelyek nélkül nem tud útra kelni a Mikulás – keresésében a gyermekek segítségét is várják, rengeteg dal és játék kíséretében. A belépőjegy 500 forint.

Könyvtár

A gyermekkönyvtárba december 5-én 15 és 17 óra között Mikulás-váró kézműveskedés várja a gyermeket.

Kertváros

Kertvárosban a Féja Géza Közösségi Házba december 5-én érkezik a Mikulás, a 14 órakor kezdődő Idősek Télapója rendezvény után 17 óra 30 perctől osztja az ajándékokat. A Mikulást Dudó bohóc is elkíséri.

Mindemellett természetesen számos oktatási intézmény és közösség is szervez kisebb-nagyobb Mikulás-napi ünnepséget a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT