Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2019. Október 21. 16:16, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/illusztráció: katasztrófavédelem

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

Több szabadtéri tűz miatt is vonultak a tűzoltók

A hétvégén számos avar- és szeméttűzhöz kaptak riasztást térségünk tűzoltói.

A dorogi ipari parkba vonultak vasárnap az esztergomi hivatásos tűzoltók. A helyszínen 500 négyzetméteres területen száraz fű és avar égett. A tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lánglovagok.

Egy hektárnyi területen száraz fű és avar égett vasárnap egy Nyergesújfalu mögötti területen is. A szabadtéri tűzhöz a Nyergesújfalui Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A bajnai hivatásos és a zsámbéki önkéntes tűzoltók Tökre, a Nyakas pincészettel szemben lévő területre vonultak, ahol 80 négyzetméteren összehordott szemét kapott lángra. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kocsra a József Attila utca végébe is siettek péntek délután a nagyigmándi önkormányzati és a kocsi önkéntes tűzoltók. A helyszínen 100 négyzetméteren gaz és avar égett, amelyet az egységek két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

A tatabányai hivatásos, a vértestolnai és a tardosi önkéntes tűzoltók pedig vasárnap kaptak riasztást Vértestolnára, ahol három négyzetméteren összehordott fa, hulladék és gaz égett. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat - közölte a katasztrófavédelem.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 06:10, kedd | Helyi

Nevelt fiát és lányait is szexuálisan zaklatta, letartóztatásban marad

Meghosszabbította a héten a bíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint több éven át rendszeresen kényszerítette a nevelt fiát, valamint két lányát szexuális cselekményre.

2020. Május 25. 18:00, hétfő | Helyi

Állást kínál a PEMÜ Műanyagipari Zrt.

A folyamatosan bővülő, solymári műanyagipari termékeket előállító PEMÜ Műanyagipari Zrt. keres munkatársat technológus munkakörbe!

2020. Május 25. 10:30, hétfő | Helyi

Baleset történt Tarján és Héreg között

Árokba csúszott és felborult egy személyautó a Tarján és Héreg közötti úton hétfőn reggel – közölte a katasztrófavédelem.

2020. Május 25. 06:07, hétfő | Helyi

Börtönre ítélhetik a notórius esztergomi ittas vezetőt

Ittas vezetés miatt börtönbüntetés kiszabását kérte az Esztergomi Járási Ügyészség a egy többszörös visszaeső férfi ügyében.