Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2020. Szeptember 02. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Több százezer forint értékben lopott a környék településein

Több százezer forint értékben lopott a környék településein

Az esztergomi ügyészség a hatrendbeli lopás bűntette és kétrendbeli lopás vétsége miatt indult ügyben indítványozta a letartóztatása hosszabbítását annak a férfinak, aki több ingatlanról lopott felszerelési tárgyakat.

A férfi 2019. április 26-ra virradóan három különböző sárisápi ingatlanra ment be, ahonnan hintaágyat, segéd-motorkerékpárt, sarokcsiszolót, láncfűrészt, fúrógépet lopott. Az egyik sértettnek a lopással okozott kára meghaladja a 200 ezer forintot – közölte az ügyészség.

A férfi 2019. november 24-én éjjel egy máriahalmi teherkocsinak az akkumulátorait szerelte ki, és lopta el, ezzel 113 600 forint kárt okozott.

Az elkövető 2020. július 24-ről 25-re virradóan egy dági ingatlan udvaráról horgászszéket, akkumulátort, szódásballont, gumiabroncsot, rollert, aggregátort, fűkaszát, alufelnit vitt el, a tárgyak kivitele érdekében fogóval a hátsó kerítést kivágta. A lopással okozott kár 438 100 forint.

A férfi letartóztatását a nyomozási bíró az ügyészség indítványára 2020. augusztus 7-én rendelte el a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfi letartóztatását három hónappal hosszabbítsa meg – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Az egyik férfi megöléssel, a másik veréssel fenyegette a nőt

Ütötte és rúgta élettársát, el is törte a bordáját

Alvó ismerősétől lopott az ittas férfi

Közösségi oldali bejegyzés segített a biciklitolvaj elfogásában

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.