Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 07. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Több százezer forinttal esett a földre egy pénztárca – ellopta egy tokodi nő

Több százezer forinttal esett a földre egy pénztárca – ellopta egy tokodi nő

A sértett táskája helyett véletlenül mellé tette a pénztárcáját Dorogon, a tokodi gyanúsított pedig ahelyett, hogy visszaadta volna, eltulajdonította a több százezer forintot tartalmazó tárcát. Lopásért felelhet.

Vásárolni ment be egy dorogi üzletbe a sértett november 6-án. A fizetést követően azonban pénztárcáját véletlenül nem a táskájába, hanem mellé tette. A kasszánál az asszony mögött sorban álló vásárló látta, amint a tárca a földre esik, de nem szólt a sértettnek, hanem eltette azt, majd hazament. A pénz tulajdonosa pár órával később észrevette, hogy eltűnt a pénztárcája a benne lévő több százezer forinttal. Visszament az élelmiszerboltba, de ott már nem találta azt, ezért hívta a rendőrséget.

A nyomozók gyorsan azonosították a tettest, akit tokodi otthonából előállítottak a Dorogi Rendőrkapitányságra. Megtalálták nála az eltulajdonított pénztárcát és a pénz nagy részét, melyet a nyomozók még aznap visszaadtak tulajdonosának. A 33 éves P. Viktóriát gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy csak a kínálkozó alkalommal élt, mikor eltette a pénztárcát. A benne talált összegből befizette a csekkjeit, a többit viszont már nem maradt ideje elkölteni, mert elfogták őt a rendőrök.

P. Viktória ellen - szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT