Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2019. November 07. 06:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az esztergomi ügyészség azzal a férfival szemben, aki munkatársát azért bántalmazta, mert az megmondta a munkáltatójának, hogy munkahelyet fog váltani.

A vádlott május utolsó hetében megtudta, hogy sértett megmondta a munkaadójuknak, hogy a vádlott munkahelyet fog váltani. A férfi azt feltételezte, hogy emiatt az információ miatt nem fizették ki a heti bérét, ami miatt dühös lett sértettre – közölte az ügyészség.

A vádlott május 31-én délután Pilismaróton meglátta a sértettet, akihez odament és szó nélkül legalább három alkalommal közepes erővel ököllel arcon ütötte.

A megütött férfinek a jobb oldali járomcsontja felett ökölnyi vérömleny alakult ki, orrcsontja felett beduzzatt az arca, és emellett eltört a felső metszőfoga. Mindezek gyógytartama a nyolc napot nem haladja meg, a támadott testtájékra és az erőbehatás mértékére figyelemmel a bántalmazás módja azonban alkalmas volt súlyosabb, csonttöréssel járó sérülés okozására - tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 15:37, kedd | Helyi

Béremelést kapnak a dolgozók a Suzukinál

Átlagosan 12 százalékos béremelést hajt végre a Magyar Suzuki Zrt., míg a fizikai dolgozói körében az átlagbér 13,4 százalékkal növekszik idén január elsejéig visszamenőlegesen.

2020. Február 25. 11:35, kedd | Helyi

Épül a turista és horgász látogatóközpont Búbánatvölgyben

Elkezdte egy 640 négyzetméteres, kétszintes turista és horgász látogatóközpont építését a Búbánatvölgyi Kerek-tó mellett az esztergomi Vasas Horgász Egyesület - közölte a szervezet elnöke az MTI-vel.

2020. Február 25. 10:46, kedd | Helyi

Hamis jogsival bukott le egy autós Esztergomban

Egy nagysápi férfi ukrán jogosítványt adott át az esztergomi járőröknek.

2020. Február 25. 05:02, kedd | Helyi

Újabb nagy sikereket értek el Fighting Kempo versenyzői

Február 22-én Zalaegerszegen szerepeltek több szervezet által rendezett Nemzetközi Kick-box versenyen az Esztergom-Kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team Se versenyzői.