Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. November 07. 06:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az esztergomi ügyészség azzal a férfival szemben, aki munkatársát azért bántalmazta, mert az megmondta a munkáltatójának, hogy munkahelyet fog váltani.

A vádlott május utolsó hetében megtudta, hogy sértett megmondta a munkaadójuknak, hogy a vádlott munkahelyet fog váltani. A férfi azt feltételezte, hogy emiatt az információ miatt nem fizették ki a heti bérét, ami miatt dühös lett sértettre – közölte az ügyészség.

A vádlott május 31-én délután Pilismaróton meglátta a sértettet, akihez odament és szó nélkül legalább három alkalommal közepes erővel ököllel arcon ütötte.

A megütött férfinek a jobb oldali járomcsontja felett ökölnyi vérömleny alakult ki, orrcsontja felett beduzzatt az arca, és emellett eltört a felső metszőfoga. Mindezek gyógytartama a nyolc napot nem haladja meg, a támadott testtájékra és az erőbehatás mértékére figyelemmel a bántalmazás módja azonban alkalmas volt súlyosabb, csonttöréssel járó sérülés okozására - tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT