Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2019. November 07. 06:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Többször is megütötte kollégáját, mert elárulta, hogy felmond

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az esztergomi ügyészség azzal a férfival szemben, aki munkatársát azért bántalmazta, mert az megmondta a munkáltatójának, hogy munkahelyet fog váltani.

A vádlott május utolsó hetében megtudta, hogy sértett megmondta a munkaadójuknak, hogy a vádlott munkahelyet fog váltani. A férfi azt feltételezte, hogy emiatt az információ miatt nem fizették ki a heti bérét, ami miatt dühös lett sértettre – közölte az ügyészség.

A vádlott május 31-én délután Pilismaróton meglátta a sértettet, akihez odament és szó nélkül legalább három alkalommal közepes erővel ököllel arcon ütötte.

A megütött férfinek a jobb oldali járomcsontja felett ökölnyi vérömleny alakult ki, orrcsontja felett beduzzatt az arca, és emellett eltört a felső metszőfoga. Mindezek gyógytartama a nyolc napot nem haladja meg, a támadott testtájékra és az erőbehatás mértékére figyelemmel a bántalmazás módja azonban alkalmas volt súlyosabb, csonttöréssel járó sérülés okozására - tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.