Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. Augusztus 25. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lpv/KEMRFK

Többször lopott, de végül lebukott az esztergomi férfi

Többször lopott, de végül lebukott az esztergomi férfi

Csak egyszer bukott le, de már előtte többször is lopott az az esztergomi férfi, akinek ügyében a héten fejezte be az eljárást a rendőrség.

Egy esztergomi bevásárlóközpontban érték tetten a biztonsági őrök a 48 éves H. Ferencet, mikor a férfi fizetés nélkül próbált meg kivinni ruhaneműket az üzletből. A tolvajt a kijáratnál feltartóztatták és helyszínre érkező járőrök elfogását követően előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. H. Ferenc gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kiderült, hogy a férfi korábban több alkalommal lopott ugyanebből a boltból. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A büntetőeljárást a rendőrség augusztus 22-én befejezte és az ügyet bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.