Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Április 24. 09:22, szombat | Helyi
Forrás: RTVE

További bűncselekményekkel gyanúsítják a 27 éves csolnoki tolvajt

További bűncselekményekkel gyanúsítják a 27 éves csolnoki tolvajt

A csolnoki fiatalember ellen már folyamatban volt egy korábban indult eljárás, most a nyomozati cselekmények során a dorogi nyomozók további információk birtokába jutottak.

Az első eljárás akkor indult, amikor 2021. április 6-án, bejelentés, érkezett a rendőrséghez, miszerint egy csolnoki ingatlan melléképületéből kéziszerszámokat tulajdonítottak el. A dorogi járőrök adatgyűjtés követően - 45 perc múlva - a feltételezett elkövetőt azonosították és a lakásán elfogták. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A bevezetett nyomozati cselekmények során a dorogi nyomozók most további információk birtokába jutottak. Ez megalapozta, hogy a tettest további bűncselekmények elkövetésével is meggyanúsítsák. A gyanú szerint még április 16-án, illetéktelenül behatolt egy személygépkocsiba, ahol kutatást végzett, de végül nem vitt el semmit. Április 20-án Dorogon viszont már ellopott egy telefont. A férfi az újabb két bűncselekmény elkövetését is beismerte, így ellene még lopás kísérlet és lopás bűntett miatt folytatnak büntetőeljárást.

Fotó: RTVE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.