Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 24. 08:55, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Továbbra is jégveszély az utakon

Továbbra is jégveszély az utakon

A városokban sónedvesek az utak, külterületen viszont többfelé lefagyottak, ezért továbbra is óvatosan kell közlekedni. A megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó baleset történt.

A városokban sónedvesek az utak, külterületen viszont több felé vannak lefagyások, ezért továbbra is a megengedettnél lassabban, óvatosan kell közlekedni. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 2013. január 24-én többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőtt legfeljebb szitálás, ónos szitálás fordulhat elő, a déli óráktól viszont a Nyugat-Dunántúlon újabb havazás várható. A déli megyékben eső, havas eső lesz a jellemző, de ez késő délutántól havazásba megy át. A hőmérséklet kora délután -1, +4, késő este +1, -5 fok között alakul.

A Komárom – Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a csúszós, jeges utakon való biztonságos közlekedéshez téli gumikra van szükség és a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.