Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 20. 14:56, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: illusztráció: MTI

Tövestől kidőlt fa, letört ágak – Több helyre is siettek térségünk tűzoltói

Tövestől kidőlt fa, letört ágak – Több helyre is siettek térségünk tűzoltói

Pilismarótra, Bajnára, Tarjánba és Szárligetre is vonultak szerda délután a tűzoltók a vihar miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak Pilismarótra, ahol egy 8 méter magas diófa az úttestre dőlt, teljes útzárat képezett. Az egység egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolta a fát, a forgalmi akadályt megszüntette.

Bajnán egy 15 méter magas fa egyik ága dőlt az úttestre. A bajnai hivatásos tűzoltók egy motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével darabolták össze és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Tövestől kidőlt egy 20 méter magas fa Szárligeten. A fa rádőlt a telefon és internet vezetékekre, teljes útzárat képezett. Az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a fát egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolták.

Úttestre dőlt egy fa Tarjánban is. A helyszínre elsőként a tarjáni önkéntes tűzoltók érkeztek ki, majd a tatabányai hivatásos tűzoltókkal együtt a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, és megszüntették itt is a forgalmi akadályt.

Kapcsolódó cikk:

Megdőlt a csapadékrekord szerdán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT