Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2019. Június 20. 14:56, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: illusztráció: MTI

Tövestől kidőlt fa, letört ágak – Több helyre is siettek térségünk tűzoltói

Tövestől kidőlt fa, letört ágak – Több helyre is siettek térségünk tűzoltói

Pilismarótra, Bajnára, Tarjánba és Szárligetre is vonultak szerda délután a tűzoltók a vihar miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak Pilismarótra, ahol egy 8 méter magas diófa az úttestre dőlt, teljes útzárat képezett. Az egység egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolta a fát, a forgalmi akadályt megszüntette.

Bajnán egy 15 méter magas fa egyik ága dőlt az úttestre. A bajnai hivatásos tűzoltók egy motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével darabolták össze és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Tövestől kidőlt egy 20 méter magas fa Szárligeten. A fa rádőlt a telefon és internet vezetékekre, teljes útzárat képezett. Az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a fát egy motoros láncfűrész segítségével feldarabolták.

Úttestre dőlt egy fa Tarjánban is. A helyszínre elsőként a tarjáni önkéntes tűzoltók érkeztek ki, majd a tatabányai hivatásos tűzoltókkal együtt a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, és megszüntették itt is a forgalmi akadályt.

Kapcsolódó cikk:

Megdőlt a csapadékrekord szerdán

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 09:40, szombat | Helyi

Fotópályázat indult a Duna-Gerecse térségben

Térségi fotópályázatot hirdetett a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület.

2019. Július 20. 05:00, szombat | Helyi

Idén is nagyot szól majd a Kalifa-tanya bulija

Idén is megrendezi a Tűzkerék zenekar hagyományos nyári fesztiválját a Kalifa-tanyán Búbánatvölgyben. Augusztus 10-én a Kalifa bulin többek is fellépnek.

2019. Július 20. 05:00, szombat | Helyi

Ütős utolsó nappal folytatódik a Sportalshow!

Újabb ütős koncertekkel várja a közönséget az 5. Sportalshow a sportcsarnok mellett szombaton is. Ezúttal is jót zúzhat a közönség!

2019. Július 19. 21:59, péntek | Helyi

Fennakadt egy uszály a Dunán - FOTÓK

"Bugac alatt fennakadt uszályka…" - írta olvasónk.