Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2016. Június 20. 10:51, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Tragédia: meghalt egy négyéves kisfiú a párkányi fürdőben

Tragédia: meghalt egy négyéves kisfiú a párkányi fürdőben

Szörnyű tragédia történt szombaton a Vadas termálfürdőben: megfulladt egy négyéves kisfiú.

Szombaton 16 óra 4 óra körül történt a tragédia, melynek körülményeiről több híresztelés is napvilágot látott. A rendőrség nyomozást indított az ügy körülményeinek tisztázására.

Korábbi sajtóinformációk szerint a négyéves kisfiú az akadályfalra akart felmászni, majd ezt követően történt a tragédia. Végül a medencéből édesapja húzta ki.

A legfrissebb nyilatkozatokból azonban más derül ki: Hogenbuch Endre, a Vadas termálfürdő igazgatója a bumm.sk szlovák portálnak azt nyilatkozta, hogy szerinte nem az intézmény hibázott.

„Az én tudomásom szerint, a Hviezda medencében az édesapja játszott a négyéves kisfiúval. A vízbe dobálta a fiát, és a gyermek többször lesüllyedt a víz alá és közben ivott egy kicsit a vízből. Egy idő után azt mondta az apukájának, hogy nem érzi jól magát. Kimentek a medence széléhez, ahol már nagyon rosszul érezte magát a gyermek. Ezt követően az apuka az ölében vitte oda a szolgálatot teljesítő vízi mentőkhöz. Ezután a gyermek elveszítette az eszméletét. A mentők elkezdték az újraélesztését" – részletezte az igazgató, kiemelve, hogy a fürdő vezetése minden törvényt betartva működteti a fürdőt, melynek nemcsak úszómesterei, hanem speciálisan képzett vízi mentői is vannak.

fotó: www.vadas.sk

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.