Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 25. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: MTI/ fotó: kormany.hu

Új Fidesz-elnök, új irány Esztergomban

Új Fidesz-elnök, új irány Esztergomban

A Fidesz esztergomi szervezetének tisztújító ülésén György Róbertet választották elnökké - tájékoztatta a Fidesz választókerületi elnöke hétfőn az MTI-t. Völner Pál szerint stílusváltás lesz a helyi politikában.

Völner Pál elmondta, az elnöki pozícióért a korábbi polgármester Meggyes Tamás és György Róbert indult. Az 52 szavazatból György Róbert 29, míg Meggyes Tamás 23 szavazatot kapott.

Az új elnök megválasztásával várhatóan stílusváltás következik be a párt helyi politikájában, mely a konszolidáció irányba mutat” - jelentette ki Völner Pál. Az MTI kérdésére elmondta, hogy a tisztújítás folyamán Meggyes Tamás nem került be az elnökségbe sem.

A korábbi elnök, Steindl Balázs nem indult újra az elnöki tisztségért, viszont tagja lett az elnökségnek, melybe még Heer Ádámot, Homor Lajost, Németh Józsefet, Pócsföldi Józsefet és Sipos Imrét választották be.

Az esztergomi Fidesz új elnöke György Róbert 2010 előtt, a Strigonium Holding tagvállalataként működő, a város legnagyobb beruházásaiban résztvevő ÉP Kft. ügyvezetője volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.