Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 05. 09:33, péntek | Helyi
Forrás: KEMKIK

Új irodát nyitott a megyei kereskedelmi és iparkamara

Új irodát nyitott a megyei kereskedelmi és iparkamara

Az esztergomi és a tatabányai mellett egy új irodát nyitott a megyében, Kisbéren a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a minap.

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Tatabánya és Esztergom után Kisbéren nyitotta meg harmadik kirendeltségét, mely a térség közel 400 vállalkozója számára hozza közelebb a kamarai szolgáltatások teljes spektrumát - mondta el az iroda megnyitóján a kamara elnöke a minap.

Juhász József hozzátette, a Bakonyalja térsége földrajzi elhelyezkedése miatt kedvezőtlenebb helyzetben van a megyében és a kamara stratégiájában kiemelt helyen szerepel a vállalkozókkal való kapcsolattartás erősítése.

A kamara az iroda megnyitásával szeretné segíteni a vállalkozók tevékenységét, ezen felül meg kíván felelni a regisztrációból adódó többletfeladatoknak, valamint a szakképzésben való részvételből adódó kihívásoknak.

Az iroda az ipartestület székházában található, kezdetben a hagyományos piacnapon, csütörtökön kilenctől délután egy óráig tart nyitva, de igény esetén a félfogadási idő bővíthető. A kamara megpróbál az érdeklődők minden kérdésére válaszolni, ha nem a helyszínen, akkor a központból kapott segítséggel.

A kisbéri iroda megnyitásán a megjelenteket köszöntötte Popovics György, a megyei kozgyűlés elnöke és Dr. Udvardi Erzsébet, Kisbér polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.