Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2019. November 09. 10:26, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Új kezdeményezés erősítheti az esztergomi gazdasági szereplőket

Új kezdeményezés erősítheti az esztergomi gazdasági szereplőket

A város legnagyobb gazdasági szereplőivel létrehozandó Gazdasági Kerekasztalról is tárgyalt Hernádi Ádám polgármester a héten a Magyar Suzuki Zrt-nél.

A héten bemutatkozó látogatást tett Hernádi Ádám, Esztergom megválasztott polgármestere a Magyar Suzuki Zrt-nél.

A tárgyaláson szóba került az ipari park helyzete, a város legnagyobb gazdasági szereplőivel létrehozandó Gazdasági Kerekasztal, valamint a Magyar Suzuki és Esztergom jövőbeni együttműködése is – közölte Hernádi Ádám polgármester közösségi oldalán.

Hozzátette: „hiszem, hogy a jól prosperáló ipari park városunk gazdaságfejlesztésének egyik legfontosabb pillére és a város feladata, hogy partnerként tekintsen az itt termelő, több ezer embernek munkát adó cégekre. Biztos vagyok benne, hogy Esztergom és a Magyar Suzuki Zrt. kapcsolata a jövőben is stabil és erős marad” - hangsúlyozta.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.