Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. November 09. 10:26, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Új kezdeményezés erősítheti az esztergomi gazdasági szereplőket

Új kezdeményezés erősítheti az esztergomi gazdasági szereplőket

A város legnagyobb gazdasági szereplőivel létrehozandó Gazdasági Kerekasztalról is tárgyalt Hernádi Ádám polgármester a héten a Magyar Suzuki Zrt-nél.

A héten bemutatkozó látogatást tett Hernádi Ádám, Esztergom megválasztott polgármestere a Magyar Suzuki Zrt-nél.

A tárgyaláson szóba került az ipari park helyzete, a város legnagyobb gazdasági szereplőivel létrehozandó Gazdasági Kerekasztal, valamint a Magyar Suzuki és Esztergom jövőbeni együttműködése is – közölte Hernádi Ádám polgármester közösségi oldalán.

Hozzátette: „hiszem, hogy a jól prosperáló ipari park városunk gazdaságfejlesztésének egyik legfontosabb pillére és a város feladata, hogy partnerként tekintsen az itt termelő, több ezer embernek munkát adó cégekre. Biztos vagyok benne, hogy Esztergom és a Magyar Suzuki Zrt. kapcsolata a jövőben is stabil és erős marad” - hangsúlyozta.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 10:18, péntek | Helyi

Körözött zaklatót fogtak el Esztergomban

Igazoltatás során derült ki, hogy elfogatóparancs van kiadva ellene.

2020. Július 10. 09:32, péntek | Helyi

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben, akit a bolti eladó a bejárati ajtó bezárásával azért tartott vissza a helyszínen, mert mobiltelefonokat rejtett a kabátjába.

2020. Július 10. 05:00, péntek | Helyi

Idősbarát Önkormányzat Díjat alapított a megyei Idősügyi Tanács

Az idős lakosságot aktívan segítő, jó gyakorlatokkal példát mutató kis- és középtelepülések önkormányzatait kívánja elismerni, díjjal jutalmazni a Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács,

2020. Július 09. 14:02, csütörtök | Helyi

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.