Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 22. 08:58, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Új munkahelyek, tavasznyitó fesztiválok, „elrabolt” kisgyerek

Új munkahelyek, tavasznyitó fesztiválok, „elrabolt” kisgyerek

Új munkahelyek Esztergomban egy új üzemnek köszönhetően. Egyetlen pontra a csodától rögbiválogatottunk. Beindulnak a tavaszi fesztiválok, programok a városban. Vonatpótló menetrend! Hírösszefoglaló!

Egyetlen pontra a csodától
A magyar rögbiválogatott szombaton 16-15-re kikapott Ciprustól az Esztergomban rendezett világbajnoki selejtezőmérkőzésen, a csapat remekül helytállt, de nem jutott tovább a csoportjából. Részletek ITT a rögbiválogatott szerepléséről!

Új munkahelyek és új üzem Esztergomban – 50 új álláslehetőség
A német tulajdonú Aerzen Hungária Kft. gáz- és hűtő csavarkompresszorok tervezését és gyártását végző üzemet adott át Esztergomban mintegy 400 millió forintos. Bővebben ITT az esztergomi Ipari Park új beruházásáról!

Esztergom-Budapest, vasútvonal, pályafelújítás, vonatpótló, menetrend,

Vonatpótlókkal Pestre és vissza - menetrend
Június 14-ig kell vonatok helyet pótlóbuszokkal közlekednünk Esztergom és Budapest között a vasúti pálya felújítás munkái miatt. A vonatpótlók menetrendje!

Tavasznyitás a Kaleidoszkóp Mező Fesztivállal Esztergomban
Zene, koncertek, képzőművészet, filmek, gyerekfoglalkozások, bemutatók, sárkányhajózás, fényfestés, mindezekkel vár szerdától vasárnapig a Kaleidoszkóp Mező Fesztivál összművészeti rendezvény Szentgyörgymezőn. A Kaleidoszkóp Mező Fesztivál részletes programja!

Lampionos felvonulással és utcabállal indul a Fesztiválsziget Esztergom
Idén sem marad el a látványos hagyományunk, a lampionos hajófelvonulás és a hozzá kapcsolódó utcabál. Az eseményt ezúttal is az Esztergomi Vitézek rögbise karolták fel, akik egész nyáron át tartó fesztivállal készülnek. Bővebben a Fesztiválsziget Esztergom programjairól!

Ferenc pápa magyarul üdvözölte az esztergomi zarándokokat
Székely János esztergom-budapesti segédpüspökkel is szót váltott Ferenc pápa a múlt szerdai általános audiencián. A magyar segédpüspök az esztergomi szeminárium paptanárainak és növendékeinek római zarándokútját vezette. Az esztergomiak magyar köszöntése ITT!

Ferenc pápa, esztergomi zarándokok, köszöntés,

Új út Táttól - újulnak a megye útjai
Megújul a Tát és Héreg közti útszakasz, ezt múlt héten jelentette be Völner Pál Bajnán. Az államtitkár szerint a közutak állapotromlásának megállítása a cél. Megyénkben több utat is fejlesztenek. A táti útfelújítás részletei!

Kisgyereket rabolt egy busz Esztergomban, a rendőrök vitték vissza édesapjához
Keservesen sírt és édesapját kereste az a ötéves kisgyerek, akit egyszerűen „elrabolt” az egyik busz Esztergomban, mialatt az apa a babakocsit igyekezett feltenni a járműre. A gyermek később leszállt, majd végül a rendőrök vitték vissza szülőjéhez. Bővebben az esetről!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.