Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 08. 11:23, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Új Suzuki segíti az esztergomi közteresek munkáját

Új Suzuki segíti az esztergomi közteresek munkáját

Egy új Suzuki Vitarát kaptak az esztergomi közterület-felügyelők, akiknél idén létszámbővítés is várható.

Egy új Suzuki Vitarát vásárolt az esztergomi önkormányzat a közterület-felügyelők részére, akik eddig saját, magántulajdonú járművel látták el a szolgálatot. A tavalyi költségvetés terhére vásárolta meg az autót a város, egy új Suzuki Vitarát.

„Bízom benne, hogy a megkülönböztetett matricával ellátott Vitara hatékonyan segíti majd a kollégák munkáját, akik eddig saját autóikkal látták el a szolgálatot” – mondta Romanek Etelka.

A polgármester hozzátette: idén több fővel bővül a közterület-felügyelők létszáma is, mert mint mondta: fontos, hogy mindenütt, folyamatosan jelen legyenek a kollégák, akiknek számos egyéb kötelességen túl egyebek között a folyamatosan "újraszülető" illegális hulladéklerakóhelyek végleges felszámolása is feladatuk lesz.

„Utóbbira éves szinten több tízmillió forintot költ a város, bízom benne, hogy a megerősített közterület-felügyelet segítségével sikerül elérni az illegális hulladéklerakás csökkenését, egyben gyorsabban, hatékonyabban tudunk reagálni a közrenddel kapcsolatos lakossági bejelentésekre. A közterület-felügyelők 24 órás szolgálatot látnak el, a rendőrséggel és a polgárőrséggel együttműködve" – emelte ki Romanek Etelka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT