Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Szeptember 21. 10:46, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Új Szövetség Esztergomért

Új Szövetség Esztergomért

Szövetség Esztergomért elnevezéssel fogott össze a város jobboldali szervezetei, hogy a segítsék egymást a választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak a 2014-es választásokon való eredményes szereplésért.

A Fidesz Esztergomi Szervezetének újonnan felállt elnöksége tárgyalásokat kezdeményezett a város jobboldali keresztény-konzervatív szervezeteivel, melyet követően Szövetség Esztergomért elnevezéssel választási összefogásról állapodott meg a Fidesz, a Fidelitas, a KDNP és Rudnay Egyesület.

A Fidesz elnöke kifejtette, hogy ezzel hosszú évek óta görgetett adósságát sikerült felszámolnia az esztergomi jobboldal meghatározó szereplőinek. György Róbert hozzátette, az összefogás célja, hogy az egyes résztvevők segítsék egymást a választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak a 2014-es választásokon való eredményes szereplésért.

Az összefogás Magyar Nemzeti demokratikus, keresztény értékrendet követ, és nyitott a jobboldal társadalmi és civil szervezetei és polgárai számára, tájékoztatott közleményben a helyi Fidesz hozzáfűzte, hogy a Szövetség Esztergomért kész összefogni minden olyan segítő szándékú polgárral, egyesülettel és szervezettel, aki támogatni kívánja Esztergomnak az ország első fővárosához méltó kialakítását és fejlesztését.

A Szövetség Esztergomért választási összefogás alapító dokumentumának ünnepélyes aláírására szeptember 30-án kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban