Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 23. 18:21, szombat | Helyi
Forrás: (x)

Újabb álláslehetőséget kínál a Neuzer-gyár!

Újabb álláslehetőséget kínál a Neuzer-gyár!

Elektromos- és hagyományos kerékpárszerelői munkalehetőség!

Az esztergomi kerékpárgyár egy műszakos (állandó délelőttös) munkahelyre ajánl gyártósori, elektromos- és hagyományos kerékpárszerelő munkakörbe, hosszú távú munkalehetőséget, amennyiben tudod vállalni (az év első felében, ami a kerékpárgyártásban a főszezont jelenti) a napi 1-2 órás túlórákat és szombat délelőtti munkavégzést.

Azonnali munkakezdéssel, férfiak jelentkezését várjuk. Jelentkezésedet iskolai tanulmányaid, képesítéseid és előző munkahelyeid megjelölésével a koller.z@neuzer-bike.hu e-mail címre tudod elküldeni.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 05:00, szombat | Helyi

Újra megnyílt a Vitézek GYM

Újra nyitva a terem és személyi edzés is van a karantén utáni kilók ledolgozására. Kedvezményes tagság és személyi edzés ár.

2020. Május 30. 04:59, szombat | Helyi

Ingyenes szakképzéseket hirdet az esztergomi Balassa

A TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi, 2 éves, ingyenes szakképzéseket hirdeti meg nappali, illetve esti tagozaton 2020. szeptember elsejei tervezett indulással:

2020. Május 29. 19:35, péntek | Helyi

Így érdemes felkészülni a szemműtétre

Szemműtét előtt akár több hetes kutatómunkát is érdemes végezni és meg kell kérdezni több ismerőst is, mielőtt eldöntjük, hogy melyik műtéti eljárás és melyik klinika mellett tesszük le a voksunkat.

2020. Május 29. 18:03, péntek | Helyi

Lájkoljuk a dobósok videóját, hogy nyerjenek!

Bátrak Ligája Online! Avagy a Honvédelmi Sportszövetség a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársággal együttműködésben kiírta a Bátrak Ligája Online fordulóját értékes nyereményekért.