Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2020. Május 27. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Újabb álláslehetőséget kínál a Neuzer-gyár!

Újabb álláslehetőséget kínál a Neuzer-gyár!

Elektromos- és hagyományos kerékpárszerelői munkalehetőség!

Az esztergomi kerékpárgyár egy műszakos (állandó délelőttös) munkahelyre ajánl gyártósori, elektromos- és hagyományos kerékpárszerelő munkakörbe, hosszú távú munkalehetőséget, amennyiben tudod vállalni (az év első felében, ami a kerékpárgyártásban a főszezont jelenti) a napi 1-2 órás túlórákat és szombat délelőtti munkavégzést.

Azonnali munkakezdéssel, férfiak jelentkezését várjuk. Jelentkezésedet iskolai tanulmányaid, képesítéseid és előző munkahelyeid megjelölésével a koller.z@neuzer-bike.hu e-mail címre tudod elküldeni.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 05:00, szerda | Helyi

Két előadással folytatódik a Várszínház évada

Egy igazán vicces előadás lesz pénteken, szombaton pedig egy mini rockopera.

2020. Július 15. 04:56, szerda | Helyi

Hogyan növeljük a weblapunk sebességét hatékonyan?

A weblapok sebessége az egyik legfontosabb tényező SEO és ügyfél elégedettség szempontjából egyaránt. Minden másodperc késlekedés érdeklődők és potenciális ügyfelek sokaságát tántorítja el a honlapunk felkeresésétől.

2020. Július 14. 15:57, kedd | Helyi

Súlyos baleset történt a Táti úton

Frontálisan ütközött össze egy kamion és egy kisbusz a 117-es út 10-es kilométerszelvényénél, Esztergom és Tát között kedden délután.

2020. Július 14. 15:14, kedd | Helyi

Lebukott! Garázsban tartotta a kábítószert

Garázsban tartotta a kábítószergyanús anyagokat egy dorogi férfi. A kendernövényt és szárított növényi törmeléket lefoglalták hétfőn a nyomozók.