Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2020. Április 14. 11:50, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb felajánlásokat kapott az esztergomi hulladékkezelő

Újabb felajánlásokat kapott az esztergomi hulladékkezelő

Az önkormányzat mellett esztergomi cég is védőfelszereléssel segíti az esztergomi hulladékkezelő társaság munkatársainak munkáját.

Esztergom önkormányzatától korábban érintésmentes kézmosó- és kéztörlő készülékeket, valamint kézfertőtlenítő szereket kapott az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. Múlt héten pedig Farkas László, az Emléktárgy Kft. tulajdonosa ajánlott fel a cég számára FFP2-es maszkokat és gumikesztyűket.

„Az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. ezúton is köszöni a felajánlásokat, amelyek révén a vészhelyzet idején kollégáink biztonsággal tudják ellátni feladataikat” – közölte közleményben a cég.

Hozzátéve, hogy a társaság munkatársai a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.