Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2020. Április 14. 11:50, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb felajánlásokat kapott az esztergomi hulladékkezelő

Újabb felajánlásokat kapott az esztergomi hulladékkezelő

Az önkormányzat mellett esztergomi cég is védőfelszereléssel segíti az esztergomi hulladékkezelő társaság munkatársainak munkáját.

Esztergom önkormányzatától korábban érintésmentes kézmosó- és kéztörlő készülékeket, valamint kézfertőtlenítő szereket kapott az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. Múlt héten pedig Farkas László, az Emléktárgy Kft. tulajdonosa ajánlott fel a cég számára FFP2-es maszkokat és gumikesztyűket.

„Az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. ezúton is köszöni a felajánlásokat, amelyek révén a vészhelyzet idején kollégáink biztonsággal tudják ellátni feladataikat” – közölte közleményben a cég.

Hozzátéve, hogy a társaság munkatársai a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.